Vestrheim-produksjon

Hvorfor lager rørentreprenør en egen produksjonsmodell (BIM) for å effektivisere produksjon, materialhåndtering og logistikk?

Intern samkjøring av BIM-data fra flere kilder eliminerer bruk av tegninger i alle prosesser og skaper grunnlag for sømløs dataflyt for planlegging, prefabrikasjon og montering. 

→Torsdag 21.oktober kl 10.00 – 11.00
→ Scene 2 i Hall A på Norges Varemesse i Lillestrøm

Arrangør: Bim Verdi

Målgruppe: Bestillere og byggherrer, Prosjekterende (arkitekter, rådgivere), Utførende (entreprenører), Byggevareprodusenter og varehandel, Eiendomsforvaltere

Se hele innlegget på den digitale messeplattformen her

Se hva man kan få til hvis når man se etter muligheter og ikke begrensninger.

Beskrivelse av brukerhistorien: 

Vestrheim ble møt med krav fra BH om fulldigital produksjon, uten tegninger. Alle kontrakt inneholdt et tillegg som sa at alle steder det var referert til tegninger i NS8405 skulle leses som «BIM modell». Denne brukhistorien handler om hva man kan få til hvis når man se etter muligheter og ikke begrensninger.
En hver entreprenør som øsnker å effektivisere produksjon gjennom digitalisering bør ta se dette innlegg. Det sammen gjelder byggherrer som lurer på om BIM kan benyttes som juridisk grunnlag i standard kontrakter.

Foredragsholdere: Christian Svendal, Vestrheims BIM-nerd, Chr M Vestrheim AS og Ole Kristian Kvarsvik, CEO, Rendra AS.

Les mer om brukerhistorien på Bim Verdi sine sider HER

Flere nyheter

Drivhus må oppfylle krav til sikkerhet

Fra en rekke tilbydere presenteres drivhus på en måte som etterlater en forståelse om at man kan oppholde seg i og bruke dem som om det var et hvilket som helst oppholdsrom i bygg. Skal de det så må de også oppfylle byggeforskriftens krav til konstruksjonssikkerhet sier vår utstiller Glass og Fasadeforeningen.

LES MER

På tide å utvikle og bygge opp kundebasen?

Bygg Reis Deg messen har alltid vært den møteplassen i byggenæringen hvor man treffer flest fagpersoner og bygg interesserte forbrukere som er på utkikk etter de siste produktnyheter. Slik er det fortsatt og vil du være med som utstiller er det på tide å bestille plass.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.