Logo på WEB

RÅVARETILGANGEN OG INTERNASJONAL VAREFLYT?

Professor, Göran Roos er spesialist innen intellektuell kapital og ekspert på innovasjonsledelse og strategi. Han har jobbet som konsulent og foreleser innen strategi siden 1993. Han har utviklet og levert kurs på Executive MBA-programmer i 17 land. Han har bistått firmaer i 51 land for å oppnå høyere ytelse.

På Det Norske Byggemøtet skal han snakke om i hvilken grad råvaresituasjonen vil forbli som den er i dag?  Vil vestlige selskaper se på situasjonen som en langvarig forsyningsbrist og flytte vesentlig produksjon tilbake til Europa og Nord-Amerika? Hvordan vil dette kunne påvirke arbeidstakeretterspørselen på disse kontinentene i årene som kommer nå som vi får stadig flere eldre mennesker og det kan bli vanskelig å bemanne en slik produksjon.

Møt, Göran Roos på Det Norske Byggemøtet 19.oktober

Flere nyheter

Bærekraftpanel med panteordning

Vyrk lanserer et nytt produkt med mål om å være den mest bærekraftige løsningen på markedet. Med inspirasjon fra det tidligere meget populære Trysil-panelet, lanseres

LES MER

På tide å utvikle og bygge opp kundebasen?

Bygg Reis Deg messen har alltid vært den møteplassen i byggenæringen hvor man treffer flest fagpersoner og bygg interesserte forbrukere som er på utkikk etter de siste produktnyheter. Slik er det fortsatt og vil du være med som utstiller er det på tide å bestille plass.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.