4343 Solid Ro Eh 3697 Web

ProTre AS med spennende nyheter på årets Bygg Reis Deg!

Treforedlingsbedriften, ProTre AS i Engsetdal, har flere spennende produktlanseringer å vise frem under årets Bygg Reis Deg på Lillestrøm. ProTre har over tid etablert seg som en anerkjent trevareprodusent, spesielt innenfor spiler og spilepaneler, til prosjektmarkedet.

Høydepunktet på årets messe er lanseringen av deres imponerende kolleksjon ferdigmonterte spilepaneler på lydplate, som de har kalt RO Spilepaneler™.

Denne kolleksjonen består av en rekke ulike spiler, produsert i både MDF og heltre, med variasjoner i ulike tresorter og overflater. Disse spilene er montert på lydplater i to forskjellige størrelser: 60×2390 mm og 60×3000 mm. Lydplaten, en 9 mm gjennomfarget plate, har blitt testet og dokumentert for å levere en imponerende akustisk effekt, noe som gjør den ideell for å redusere uønsket klang og forbedre akustikken i ulike innemiljøer.

4343 SOLID RO EH-9397 web
4343 SOLID RO EH-9397

Kolleksjonen inkluderer flere varianter som RO Spilepanel, RO SOLID Spilepanel, RO SMAL Spilepanel, RO BRED Spilepanel og RO SOFT Spilepanel. RO Spilepanel™ gir deg mangfoldige valgmuligheter når det kommer til prisnivåer, valget mellom heltre og MDF, ulike tresorter og overflatebehandlinger. Produktene kan til og med leveres med løsninger for oppheng i systemhimlinger, noe som gjør dem allsidige og egnet for både vegger og tak. Felles for alle variantene er den imponerende akustiske effekten, og ProTre lanserer produktene med slagordet:

«RO Spilepanel™ – Når også god lyd betyr noe.»

Besøk ProTre og oppdag RO Spilepanel™ på stand D 01-02 under Bygg Reis Deg på Lillestrøm fra 18. til 21. oktober.