Mora Vask

Pionerer innen Baderomsdesign på Bygg Reis Deg 2023

Mora Armatur er klare for årets Bygg Reis Deg. Arnt Erik Lindseth, salgssjef, ser frem til å dele spennende nyheter og kvalitetsprodukter til baderommet.

«Vi har et meget godt forhold til arkitekter, interiørarkitekter og byggherrer som har brukt produktene våre i både private og offentlige prosjekter i ulike størrelser, fra private villaer til hoteller og kontormiljøer,» sier Lindseeth. “Bygg Reis Deg er det beste treffpunktet for disse og andre som er interessert i nye spennende kvalitetsprodukter til baderommet», fortsetter han.

Mora vask

Besøkende kan med god grunn ha store forventninger til årets stand, mener Arnt Erik Lindseth. «Med lanseringen av designkolleksjonen Mora X Collection har Mora Armatur tatt et stort skritt mot å kunne levere en komplett og harmonisk helhet på baderommet. Den omfatter alt fra servanter, badekar og dusjer til kraner, knagger og speil. En annen nyhet er at det er mulig å skape et helt unikt baderom med servanter og badekar i hvilken som helst farge ved å designe fra sin egen fargekode”, sier han.

Mora interiør
Mora interiør

Når det gjelder deres bidrag til klimamålene for 2030, har Mora Armatur en imponerende tilnærming. «Mora Armatur har et sterkt søkelys på energi- og vannbesparelser og har et bredt sortiment av produkter med tilpassede vannmengder og innebygde energisparefunksjoner,» forklarer Lindseth. «Dette bidrar til best mulig energiklassifisering og fremmer en bærekraftig utvikling i byggebransjen. Våre produkter hjelper også kundene med å nå sine mål for miljøsertifisering av hele bygninger i henhold til BREEAM, LEED og Svanemerket», fortsetter han.

Mora Armatur viser ikke bare frem innovative baderomsløsninger på Bygg Reis Deg 2023, de viser også vei mot en mer bærekraftig fremtid innen byggebransjen. Besøk deres stand for å oppdage de nyeste trendene innen baderom design og bærekraftige produkter.