Sortering 2560x1440

Opplev fremtiden for bærekraftige byggematerialer hos Superwood

Superwood, ledet av Ole Dalsgård Nielsen, viser vei med deres nyskapende trebaserte produkter som tåler det utfordrende norske klimaet og gir bygninger maksimal holdbarhet med minimalt behov for trebeskyttelse. Med sin patenterte impregneringsmetode oppgraderes Superwood fasade av gran fra holdbarhetsklasse 4 til holdbarhetsklasse 1.

Som pionerer innen bærekraftig bygging, er Superwood på en viktig reise for å fremme bruk av tre i skandinaviske bygg. Nielsen uttaler, «Vi deltar på Bygg Reis Deg fordi det er vår misjon å utvide bruken av trefasader i det skandinaviske markedet.»

Under årets messe har Superwood spennende nyheter i ermet, inkludert innovative innskruingsalternativer, 3D-mønstre og nye farger i sortimentet. Superwood vil også dele sin ambisiøse bærekraftsstrategi, der de har satt seg som mål å være klimapositive i  2030.

«Superwood tilbyr produkter som hjelper med å redusere CO2-avtrykket på bygg, og vi tar vårt ansvar alvorlig,» sier Ole Dalsgård Nielsen.

Superwood jobber aktivt med FNs bærekraftsmål, og de har allerede oppnådd betydelige resultater innenfor mål som omhandler arbeidsplasser, ressursgjenvinning og bærekraftig skogforvaltning.

En av deres mest imponerende satsninger er på fornybar energi. «Vi har solceller på takene våre i Hampen, og forventer at de vil kunne dekke rundt 50 % av energiforbruket vårt fra 2023,» avslører Nielsen.

Hvis du er opptatt av bærekraft og ønsker å utforske nyskapende løsninger som gir bygninger lengre levetid og reduserer miljøpåvirkningen, bør du besøke Superwood sin stand D02-13på Bygg Reis Deg 2023.