Forside Bilde Scaled

Nytt samarbeid om NM med IFI og Malermestrenes Landsforbund

Vi i Bygg Reis Deg jobber med å utvikle, markedsføre og gjennomføre møteplasser som gir deltakerne økt kunnskapsdeling og konkurransekraft. Nettopp, derfor er det ekstra motiverende å samarbeide med IFI (Informasjonskontoret for farge og interiør og Malermestrenes Landsforbund om å arrangere Norgesmesterskap i Overflateteknikk.

Nå har vi inngått et nytt samarbeid for neste års arrangement som vil bli avviklet på Bygg Reis Deg i perioden 18-21 oktober 2023. Sammen skal vi skape en NM arena, som bidrar til økt rekruttering, hever kompetansen, bygger yrkesstolthet og bidrar til et positivt omdømme for maling, tapet og gulvleggings bransjen.

Vinneren mottar en mesterutdanning til en verdi av 65.000 i premie. I 2021 var det Sander Kvittingen som vant 1. premien i klassen for maling og tapet.

Sander Kvittingen vinner i klassen maling og tapet

Leon Seilen gikk av med 1.premien i klassen for gulvlegging.

Leon Seilen, vinner i klassen for gulvlegging

Kompetanse- og utviklingssjef i Malermestrenes Landsforbund, Kari Wilsgård forteller at de gleder seg veldig til å arrangere NM sammen med IFI og bransjen for fjerde gang i 2023.

Bygg Reis Deg er stedet hvor vi treffer hele byggenæringen og mange i vår egen bransje. Her får vi vist frem alle de unge dyktige lærlingene som satser på faget! Det er ikke bare de over 40.000 besøkende vi treffer her. Med god hjelp fra arrangøren og pressen, får vi synliggjort oss både bredt og godt til et stort publikum sier Wilsgård.

På NM arenaen kan man se og lære av deltagerne, men man møter også mange spennende utstillere som viser frem de siste nyheter innen ulike produkter både til maling, tapet og gulvbelegg.

Våre medlemmer er helt avhengig av at det finnes dyktige håndverkere som kan bruke deres produkter på riktig måte. Derfor er det helt naturlig at vi samarbeider om en aktivitet som NM i overflateteknikk hvor vi sammen kan løfte frem faget og vår produktkategori på en god måte sier Administrerende direktør, Kristian Strandli Owren i IFI.

Dersom du vil være med som samarbeidspartner til NM i overflateteknikk er det bare å kontakte: Kristian Strandli Owren på mobil: 926 88 260 eller E-post: [email protected] Kari Wilsgård på mobil: 970 168 265 eller  E-post: [email protected]

Gunnar Nybø på mobil: 95768899 eller E-post: ggn@byggreisdeg.no

Her kan du få et innblikk i fjorårets mesterskap: