Messedag1

Nye utstillere til Bygg Reis Deg 2023

Det fylles stadig på med nye og spennende utstillere som skal ta del i vår jubileums messe 18-21. oktober 2023. Messen er en viktig møteplass for byggenæringen og er et perfekt sted å markedsføre seg for å utvikle og bygge opp sin kundebase.

Vi ønsker de nyeste utstillerne velkommen med på laget!

Er din bedrift interessert i å være utstiller på Bygg Reis Deg 2023? Meld deg på HER eller send oss en mail på [email protected] så hjelper vi deg.

Hinnstein AS

Hinnstein AS tilbyr tverrfaglige ingeniørtjenester innen planlegging og prosjektering av bygningsteknikk, arealutvikling, energi, VVS, infrastruktur, vann og miljø. De bidrar til et bærekraftig samfunn gjennom nyskapende og målrettede rådgivningstjenester, fra idéutvikling til prosjektering.

NTEX AS

NTEX AS er en totalleverandør av transport og logistikkløsninger. Med hovedkontor i Sverige og avdelinger i store deler av Europa har de et nettverk som gir store fortrinn når det gjelder kapasitet, effektivitet og pris.

Isotech Isolasjoner AS

Isotech Isolasjoner AS er ledende innenfor coating og isolasjonsteknologi. Med fokus på miljø leverer de tjenester og produkter som er spesielt energibesparende og egnet for nordisk klima.

Beslagteknikk AS

Beslagteknikk AS leverer beslag til snekkerier, møbelprodusenter, kjøkken, baderom og innredningprodusenter over hele landet.

One Click LCA ltd

One Click LCA er en rask og enkel programvare for livssyklusanalyse som er utviklet spesielt for byggebransjen. Du kan kartlegge og redusere miljøpåvirkningen fra dine bygg- og infrastrukturprosjekter, produkter og portefølje. Programvaren støtter alle norske klimakrav og EPD-generering.

Ecosol AS

Ecosol AS leverer bygningsintegrerte solcelleløsninger til tak og fasade. De leverer både store og små solcelleanlegg i det private, bedrifter og det offentlige.

Sector Alarm AS

Sector Alarm er en av Europas ledende sikkerhetsleverandører med over 600 000 fornøyde og trygge kunder. De ble etablert i Norge, har vært i drift i over 25 år og leverer overlegne alarmløsninger til huseiere og bedrifter.

Nerostein

Nerostein produserer per i dag benkeplater til ca 600 kjøkken hver uke, og sitter dermed med bred kompetanse og posisjonen som markedsleder i Norden innen feltet. 

60% av Nerosteins produksjon lages av komposittstein, 10% av granitt og marmor, 30% av keramikk. Deres utvalg av naturstein inneholder de mest populære fargene fra verdens største steinbrudd. I deres komposittstein utvalg fins både premium merker som Caesarstone og Silestone, men også de mer økonomiske merkene som Technistone og Hanstone.

Combiwood Barkevik AS

Combiwood Barkevik er leverandør av bærekraftige interiørprodukter i tre til alle typer prosjekter på det norske markedet. Foruten det opprinnelige hovedproduktet listverk og utforinger som de er markedsleder på, er produktporteføljen komplettert med spileprodukter, panel, karmprodukter og hobbyplater.

iGrip

iGrip er et kanadisk selskap som har spesialisert seg på design og produksjon av skruebolter. Skruene er innovative med et unik design og overlegen kvalitet som passer for alle typer kjøretøy.

FM Mattsson – Mora Armatur

I hjertet av Dalarna i Midt-Sverige finner du en av verdens mest moderne fabrikker for sanitærarmaturer. Her har det blitt produsert vannkraner siden 1927. Mye har endret seg i løpet av årene, men hvert produkt er fortsatt laget med den største omhu. Mora Armaturs produktserie er preget av moderne design, brukervennlighet, kvalitet og miljøbevissthet.