Fasaden Mandag 251021

Nye utstillere til Bygg Reis Deg 2023

Det fylles stadig på med nye og spennende utstillere som skal ta del i vår jubileums messe 18-21. oktober 2023. Messen er en viktig møteplass for byggenæringen og er et perfekt sted å markedsføre seg for å utvikle og bygge opp sin kundebase.

Vi ønsker de nyeste utstillerne velkommen med på laget!

Er din bedrift interessert i å være utstiller på Bygg Reis Deg 2023? Meld deg på HER eller send oss en mail på [email protected] så hjelper vi deg.

Ents AS

Ents tilbyr standard og tilpassede tre baserte løsninger for  alle som ønsker bærekraftige high end interiør og eksteriør. Deres ekspertise og kunnskap kan bidra til løsninger tilpasset nær ethvert ønske og budsjett. Deres engasjerte team har lang erfaring med relevant bakgrunn innen bygge bransjen som leverandør og som kunder.

Gantic AS

Gantic AS er landsdekkende leverandør av lifter, fallsikring, kvistkuttere, stubbefres, glassløftere og kurs innenfor sertifisert og dokumentert sikkerhetsopplæring. De er også sertifisert kontrollbedrift, og tilbyr sertifisering / årskontroll av alle kategorier lifter, trucker, anleggsmaskiner, kraner, løfteutstyr og fallsikringsutstyr.

Dalux Norway AS

Dalux er europas største BIM-selskap og tilbyr brukervennlig mobil BIM software for bygg- og fasilitetsstyring.

Protre AS

Protre er en produsent og distributør av interiørtrevarer til byggevaremarkedet. De har spesialisert seg på prefabrikkerte løsninger av utforinger og listverk til prosjektmarkedet men har også et stort utvalg av standardprodukter.

Fenster Aluminium

Fenster Aluminium er en ledende produsent og installatør av aluminiumsvinduer, -dører og fasadestrukturer lokalisert i Estland. De tilbyr moderne fasadeløsninger i aluminium som ferdigstilles i en moderne fabrikk i utkanten av Tallin.

Novus Systems AS

Novus leverer banebrytende produkter og tjenester i boligalarm markedet i Norge. De tror på lidenskapelig god kundeservice, høykvalitetsteknologi og en prismodell som setter takhøyde på kostnadene til kunden.

Eliteprodukter AS

Eliteprodukter AS representerer sterke merkevarer i det norske byggevaremarkedet. Erlus, Alujet og Masterplast er alle ledende byggevareprodusenter.

Deres strategi er veldig enkel; de beste byggevarene til lavest pris. Enkel netthandel og rask levering av markedets beste byggevarer. Bak Eliteprodukter står godkjente energirådgivere utdannet ved NTNU med lang fartstid i bransjen.

Valge VN

Valge VN er produsent av inngangs- og balkongdører, og eksporterer produktene sine hovedsakelig til Skandinavia og Sentral-Europa.

Blinken AS

Blinken AS er leverandør av måleinstrumenter og forbruksmateriell til bygge-, anleggs- og landmålingsbransjen. Firmaet holder til i eget bygg på Gressvik utenfor Fredrikstad.

Toyota Norge AS

Toyota Norge er et datterselskap i Toyota Motor Corporation og er ansvarlig for salg- og markedsføring av biler, deler og mobiltetsløsninger i Norge.

Jotun AS

Jotun er en industribedrift som produserer maling og pulverlakk, og tilbyr både innendørsmaling og utendørsmaling til hjemmet.

Fagskolene på Østlandet

Fagskolene er et yrkesrettet alternativ til høgskole hvor studentenes læring og kompetanse utvikles i samhandling med hverandre. Fagskolene på Østlandet er en samarbeidsorganisasjon for de største og viktigste fagskolene i regionen, der Fagskolen Vestfold og Telemark, Fagskolen Innlandet, Fagskolen Oslo og Fagskolen i Viken har samordnet informasjons- og kommunikasjonsaktiviteter under en felles paraply. 

Modulize AS

Modulize designer og utvikler nettbaserte, datadrevne programvareløsninger som gjør byggebransjen i stand til å bygge mer bærekraftig.

Technomar & Adrem Ltd.
ESTA Parket

ESTA Parket er merkenavnet for tregulvet produsert av AS Technomar & Adrem – et familieeid privat selskap. Technomar&Adrem er det eksportorienterte selskap hvor minst 95% av produktene eksporteres til mer enn 40 land over hele Europa, Amerika og Asia.