Byggreisdeglillestyrøm23

Nye utstillere til Bygg Reis Deg 2023

Det fylles stadig på med nye og spennende utstillere som skal ta del i vår jubileums messe 18-21. oktober 2023. Messen er en viktig møteplass for byggenæringen og er et perfekt sted å markedsføre seg for å utvikle og bygge opp sin kundebase.

Vi ønsker de nyeste utstillerne velkommen med på laget!

Inaventa Solar

Inaventa Solar er en norsk solenergibedrift, etablert i 2019 som en del av konsernet 3 Norske AS. De produserer og leverer solfangere og solvarmeløsninger, og har som mål å bli en spydspiss innen grønn energiproduksjon. 

Unopax AS

UNOPAX er en serie løsninger som kan kombinere innbyggingssisternen til toalettet med hele vann- og varmefordelingen til boligen i en vanntett skapløsning. De nye modellene inkluderer antagelig markedets smaleste sisterneløsning, til en sjaktløsning for blant annet avløpsstamme, som bidrar til ytterligere innovasjon og effektivitet i byggeprosjektene.

Rotpunkt Norge AS

Rotpunkt er en kjøkkenprodusent som våger å tenke annerledes. Med deg og fremtiden i fokus leverer de unike kjøkken i gjennomgående høy kvalitet og bærekraftige materialer. 

Rotpunkt Norge AS ble etablert i 2019 og er ansvarlig for utbyggingen av kjeden og prosjektmarkedet i Norge. 

Corinor

Corinor er Nordens største Corian-produsent, og leverer skreddersydde innredningsløsninger og benkeplater til private og offentlige rom.

Bluetec

BlueTec startet med et mål om å bli ledende på energirådgivning, solcelleanlegg og større elbil ladeanlegg innen fem år. Selskapet har tatt store steg, og er i dag en betydelig aktør spesielt på Østlandet, men med oppdrag fra nord til sør.

Hos BlueTec får kunder, ansatte, og andre interessenter, alle tilgang på ledende ekspertise innenfor energirådgivning, solcelleanlegg og større elbil ladeanlegg.

Ulma Construction Norge AS

Ulma Construction Norge AS er en ledende produsent og leverandør av forskaling- og stillassystemer, og tilbyr helhetlige løsninger tilpasset hvert prosjekt. Deres kjernevirksomhet er hovedsakelig fokusert på produktutleie og salg.

EPS-fuktsikring

EPS-fuktsikring har over 40 års erfaring og har sertifiserte forhandlere over hele landet. Det er installert over 7000 EPS-anlegg bare i Norge, og kundene deres er alt fra huseiere, gårdeiere, entreprenører, kommuner, Statsbygg, Veritas m.fl.

Deres teknisk godkjente system er basert på pulserende elektroosmose som stopper fuktopptrekk i kjellerveggene dine uten at man trenger å grave.

Polyseam AS

Polyseam er en norskeid produsent av profesjonelle tetningsmidler, lim, fyllstoffer og passive brannbeskyttelsesprodukter til de fleste underlag og applikasjoner. Selskapet er en ledende aktør innen utvikling og produksjon av kjemiske produkter til brannsikring av bygg i Europa.

Varemerkene Protecta og Graft, samt produksjon for andre varemerker foregår i selskapets moderne fabrikk i Huddersfield, UK. I tillegg til posisjonen som markedsleder innen kjemiske produkter til passiv brannsikring i Norge så eksporterer man i dag til 60 land.

Høyt & Lavt

Høyt & Lavt lever for arbeid i høyden og har stor lidenskap for å skape og tilrettelegge for spennende aktiviteter og opplevelser. I over 10 år har ekstremsnekkerne deres levert unike installasjoner og bygg land og strand rundt.

De bygger store og små klatreparker, zipliner, tretopphytter, bruer og lekeapparater. Dette inkluderer forprosjekt, design, søknader om midler og byggefase. De hjelper deg også med implementering av rutiner, komplett internkontrollsystem, opplæring av ansatte, driftsstøtte og vedlikehold.

Er din bedrift interessert i å være utstiller på Bygg Reis Deg 2023? Meld deg på HER eller send oss en mail på [email protected] så hjelper vi deg.