Vb07503

Nye utstillere til Bygg Reis Deg 2023

Det fylles stadig på med nye og spennende utstillere som skal ta del i vår jubileums messe 18-21. oktober 2023. Messen er en viktig møteplass for byggenæringen og er et perfekt sted å markedsføre seg for å utvikle og bygge opp sin kundebase.

Vi ønsker de nyeste utstillerne velkommen med på laget!

Øko Produkter Norge AS

Øko Produkter Norge AS holder til på Slette i Son og har 6 ansatte. Firma har mer enn 30 års erfaring med cellulose isolasjon, og er medlem av NHO og Byggmesterforbundet. De importerer og bruker den nye miljøvennlige iCell cellulose isjoasjonen som er fremstilt av resirkulert papir på et moderne anlegg i Sverige.

ProResult AS

ProResult AS tilbyr et av markedets mest komplette og fleksible prosjekt- og styringsverktøy – hvor «alt henger sammen med alt».

De utvikler de beste programvareløsningene til bygg- og anleggsbransjen, og har levert utallige løsninger til kunder i alle størrelser.

Norac Badekabiner AS

Norac AS i Arendal ble etablert i 1973, med hovedfokus på produksjon av paneler, innredninger og bad til skips- og offshorebransjen. Etter hvert kom det forespørsler etter Norac-produktene også til bruk på land, og i dag er Norac badekabiner et søsterselskap som utelukkende er leverandør av prefabrikkerte baderomsmoduler til byggebransjen.

Deres mål er å levere markedets beste, mest tiltalende og sikreste prefabrikkerte baderomsløsninger.

Everlite AS

Med mer enn 50 års erfaring er Everlite i dag ledende innen løsninger for overlys/takkupler, åpningssystem, dagslystak og service. De tilbyr også alle typer rekkverk, balkong- og terrassetak, tak til sykkelstaller, svalgangstak mm.

Silva Norway Nuf

Reisen begynte da de tre brødrene Björn, Alvar og Arvid Kjellström oppfant verdens første væskefylte kompass, og bedriften Silva. Ikke bare var det verdens første væskefylte kompass, men det satt også den globale standarden for navigasjon.

Nå fokuserer Silva på tre ulike områder; sport, eventyr og håndverkere. Disse tre områdene oppdateres konstant, og deres mål er å hele tiden kunne tilby produkter av høy kvalitet.

Trutek Fasteners Pl

Trutek Fasterners spesialiserer seg på produksjon av festesystemer for bygg og industri. De har både tradisjonelle produkter, som har vært brukt i byggebransjen i mange år, samt innovative og teknologisk avanserte løsninger.

TG Pumpeservice AS

TG Pumpeservice har vært godkjent Fabeko kontrollør siden 2013. Høsten 2017 ble de også godkjent forhandler av Putzmeister, noe som styrket deres posisjon i markedet. I 2020 ble de eneforhandler for Putzmeister betongpumper i Norge.

De har 4 servicebiler, og tar på seg service oppdrag i hele Norge. Siden høsten 2013 har de utviklet en god relasjon til markedet i betongbransjen, og målet er salg, support og service over hele landet.

Cosentino Norway AS

Cosentino Group er et internasjonalt, spansk familieeid selskap som produserer og distribuerer innovative overflater av høy kvalitet for design og arkitektur. Gruppen samarbeider med sine kunder og partnere for å levere løsninger som tilbyr designmuligheter, verdi og inspirerer menneskers liv.

Storeys AS

Storeys er en ledende tapetleverandør som har vært i det norske markedet siden 1958. Selskapet ble reorganisert i 2018, har kontorer og eget lager i Gjerdrum nær Gardermoen, og dekker hele landet.

Storeys har leverandøravtaler med etablerte og gode samarbeidspartnere i Europa og kjede-/kundeavtaler med kjente og viktige aktører i Norge.

Med mye kunnskap, erfaring og ikke minst lidenskap for tapeter og interiør ønsker de å bidra til at man får den stilen og atmosfæren i hjemmet som man ønsker.

Bastal AS

Bastal As er en innovativ bedrift som ligger sentralt plassert i Førde. Fabrikken er utstyrt med markedets beste maskiner for bearbeiding av armering fra både rette stenger og coil. I tillegg til kapp/bøy, matter og standard armeringsleveranser driver de med prefabrikkering av armeringskurver som er klar til å heises direkte i forskalingen.

For å styrke kapasiteten og kunne ta større prosjekter er det inngått samarbeid med Midland Steel. Midland Steel er en av Europas ledende når det gjelder 3D modelering av prefabrikkert armering. Via dem har de fått løsningen FasterFix som gjør at de kan levere en langt mer tids-effektiv, bærekraftig og HMS vennlig løsning. 

Sievi AS

Sievi er den største produsenten i Nord Europa av sko, med- og uten vern. De er kjent for høy kvalitet, god passform og utmerket brukerkomfort. De arbeider kontinuerlig med det siste innenfor teknologi og materialer for å utvikle det beste innenfor arbeidssko.

CEPELO Norway AS

CEPELO er leverandør av innovativt verktøy og elektronikk til cirka 600 fysiske butikker og nettbutikker i Norden innen bygg- og bilindustrien.

Tikkurila Norge AS

Tikkurila er en ledende nordisk malingsleverandør, kjent for sin høye kvalitet og profesjonelle tjenester, testet og utviklet av en tverrfaglig bransje helt siden 1862.

I Norge fører Tikkurila sterke merkevarer som Beckers, i tillegg til Tikkurila Industri- og proffprodukter. Produktene er produsert av nøye utvalgte råvarer som oppfyller de høyeste kvalitetsstandarder.

Historisk Maling

Historisk Maling tilbyr tradisjonelle kvalitetsprodukter til overflatebehandling for fredede, bevaringsverdige og nye bygg.

De ønsker å være førstevalget ved valg av overflatebehandling til antikvariske bygg, men også til nye hus som ønsker en miljøvennlig maling både på innsiden og utsiden. De lager også fargetrapper/ fargestiger/ skrapeprøver dersom man ønsker det.

Techem Norge AS

Techem er en global markedsleder innen økt energieffektivitet i bygg. De hjelper kunder med å finne smarte løsninger som tilrettelegger for energibesparelser og et godt inneklima. Ved å motivere folk til å ta bærekraftige valg gjør de bygg grønnere og smartere.

Er din bedrift interessert i å være utstiller på Bygg Reis Deg 2023? Meld deg på HER eller send oss en mail på [email protected] så hjelper vi deg.