Medium 68

NTEX AS ønsker Kåre Thuesen velkommen som ny daglig leder

Kåre Thuesen tar over som ny daglig leder i NTEX i Norge. Kåre har lang erfaring fra logistikkbransjen, ledende roller og arbeid i internasjonale selskaper. Han kommer sist fra en administrerende direktørstilling i en Oslo-basert transportsentral, men før det hadde NTEX AS’ nye administrerende direktør store deler av verden som arbeidsplass.

I sin nye rolle vil NTEX AS’ nye daglige leder legge stor vekt på å få hele teamet til å ha et kommersielt fokus.

  • Allerede nå, etter min første uke på jobben, kan jeg si at jeg begynner i et godt fungerende selskap med engasjerte medarbeidere. Jeg er opptatt av å følge opp mye av det som allerede gjøres. Det handler om å skru sammen detaljer slik at vi blir enda mer effektive i våre prosesser og strukturer, sier Kåre Thuesen.

I rollen som daglig leder vil en av Kåres hovedoppgaver være å lede de 65 ansatte som jobber i NTEX AS, og det krever struktur og engasjement. På den måten får de ansatte de beste forutsetningene for å gjøre en god jobb, resonnerer han. Matchen mellom internasjonale NTEX og Kåre Thuesen kan beskrives som nesten optimal. Kåre har viet nesten hele sitt yrkesaktive liv til å jobbe med spedisjon. Han har også en solid internasjonal karriere bak seg:

  • Jeg har jobbet totalt 13 år i Asia, i land som Saudi-Arabia, Emiratene, Filippinene og Indonesia. Min internasjonale erfaring har gitt mange lærerike perspektiver som jeg tar med meg inn i rollen som administrerende direktør for den norske delen av NTEX, som i stor grad er et internasjonalt selskap, sier Kåre Thuesen.

Thomas Ström, konserndirektør og grunnlegger av NTEX, er overbevist om at han har funnet rett mann i ansettelsen av ny daglig leder for Ntex i Norge.

  • Kåres bakgrunn i bransjen er tillitsvekkende. Vi har også lært å kjenne ham som en svært pålitelig, kunnskapsrik og vennlig person, som er akkurat det vi ønsker å bli assosiert med i NTEX, sier Thomas Ström.
MEDIUM-55
Kåre Thuesen – Daglig leder i NTEX i Norge

NTEX AS er en totalleverandør av transport og logistikkløsninger. Med hovedkontor i Sverige og avdelinger i store deler av Europa har de et nettverk som gir store fortrinn når det gjelder kapasitet, effektivitet og pris. Les mer om NTEX AS HER.

Du møter NTEX AS på Bygg Reis Deg 18-21 oktober i hall D.