Begynnelsen

Novus – Selveid boligalarm gjort ordentlig

Novus leverer banebrytende produkter og tjenester i boligalarm markedet i Norge. Lurer du på fordelene ved å eie din egen boligalarm og hva dette innebærer? Da kan du ta en prat med Novus på Bygg Reis Deg 18 – 21 oktober, du finner de i hall D.

Hva vil det si å eie boligalarmen selv?

Når du eier boligalarmen selv, setter du en takhøyde på alle kostnader for utstyr. I motsetning til klassisk leie alarm hvor du betaler en evig løpende utstyr- og tjenestekostnad så lenge boligen skal sikres.

Boligalarmer er en viktig del av tryggheten vår, både når vi er hjemme og når vi drar ut av huset. Alarmselskapet Novus ønsker at denne tryggheten skal være mer økonomisk og mer brukervennlig. Derfor tilbyr de et konsept hvor du eier boligalarmen, i stedet for å leie den.

– Når du eier systemet er det du som bestemmer hva det skal inneholde. Det gir deg full valgfrihet. I tillegg setter du en takhøyde på alle kostnader for utstyr. Når man leier en boligalarm, blir man tvunget til å betale en evig løpende kostnad for utstyret. Vi tilbyr deg å kjøpe eller nedbetale boligalarmutstyret, og du velger selv om du ønsker å abonnere løpende på alarmtjenestene til en rimelig pris, lignende som med en mobiltelefon, forklarer markedsutvikler i Novus, Christian Knutsvik.

Kilde: finansavisen

Novus er strategisk partner med Ajax Systems, og tilbyr dermed verdens mest ettertraktede sikkerhetsteknologi i sin boligalarmløsning.

Novus mener at boligsikring skal gjøres ordentlig og samtidig være økonomisk tilgjengelig for alle i Norge. Dette gjør de ved å tilby høykvalitetsprodukter, sin ekspertise og kundevalgfrihet samlet i en skreddersydd leveranse med en jordnær prismodell. Trykk her om du ønsker å lære mer eller motta pristilbud på selveid boligalarm fra Novus.