Mg 9649

NorDan – Tar aktivt del i bekjempelse av klimaendringene

NorDan har som mål om å bli den mest bærekraftige dør- og vindusprodusenten i Norden, og har markert seg som en pålitelig partner for innovative og bærekraftige byggeløsninger. På årets Bygg Reis Deg får besøkende et innblikk i NorDans engasjement for innovasjon, kvalitet og bærekraftig fremtid.

NorDan har de siste par årene jobbet med flere nye lanseringer og vil i år ha stort fokus på GreenTech – et enda mer bærekraftig produktalternativ. «Med GreenTech får du kortreiste, Svanemerkede produkter og lang levetid og med maksimal energiytelse. I tillegg knyttes disse produktene opp mot karbonnøytralt transportregnskap og planting av trær i klimaskog”, forteller, markedsføringssjef i NorDan, Maren Rasmussen.

NorDan’s engasjement for bærekraft strekker seg langt utover produktene og selskapet tar aktivt del i klimaendringsbekjempelse med en klar visjon om å bidra til Norges klimamål for 2030.

_MG_8982

“Vi jobber mye med energi og sikkerhet, og skal lanserer en løsning med navn NConnect. Dette gir deg muligheten til å styre dine vinduer, dører og screens fra en og samme app. Under Bygg Reis Deg i år lanserer vi også en spennende nyhet – et lojalitetsprogram til kunder. Denne løsningen vil komme både forbruker og forhandler til gode,» sier Rasmussen.

På Bygg Reis Deg 2023, vil  NorDan dele sin ekspertise, erfaring og nyvinninger med både erfarne, profesjonelle og fremtidens byggemestere.

«Vi i NorDan ser på Bygg Reis Deg som en viktig møteplass for å være til stede som en betydelig aktør i bransjen, møte kunder, bygge merkevare og vise frem våre produkter og nylanseringer. Vi ser frem til en fantastisk messe», sier hun.

Nordan stand B02-04
Dere kan besøke Nordan på stand B02-04

Besøk Nordan på standnummer B02-04 eller ta en titt på vår digitale stand her: