Gunnar Nybø ønsker velkommen til den 29. Bygg Reis Deg messen

Nå gleder vi oss til høsten

Det siste året har bydd på mange utfordringer, men sist fredag kom den endelige beskjeden fra regjeringen som bekrefter at vi kan glede oss til den 29. Bygg Reis Deg messen til høsten. Fra og med torsdag 27.mai kan det avholdes messer på Norges Varemesse. Messesenteret skal behandles som et helt vanlig kjøpesenter og sammen med våre tekniske arrangører skal vi gjennomføre en trygg messe for både utstillere- og besøkende.

Det innebærer i praksis at dersom vi skulle gjennomføre messen idag, måtte vi passet på de grunnleggende smittevernreglene med god hygiene, 1 meters avstand og vakthold om nødvendig. I tillegg må vi passe på at antall besøkende i de respektive hallene er tilpasset størrelsen på hallene. For Bygg Reis Deg sin del er hallene så store at vi kan ta høyde for samme antall besøkende som i 2019.

Dette er svært gode nyheter for både utstillere- og besøkende. Vi er godt forberedt på kravene som stilles til smittevern, og har allerede utformet en smittevernsveileder sammen med Standard Norge, Stiftelsen Norges Varemesse og andre aktører i bransjen. 

Nytt av året er at vi lager et eget «læringssenter» i hall A med 3 seminarscener. Her skal vi presentere innovative løsninger og nye produkter i tillegg til lønnsomme brukerløsninger. Vårt mål er at årets messe skal bidra til økt samspill, læring og inspirasjon. Bygg Reis Deg har gjennom tidene bevist at vi har en viktig rolle i samfunnsutviklingen. Vi ble etablert i 1954 når det var viktig å bygge opp landet og skal igjen bidra til å gjenoppbygge viktige relasjoner, dele kunnskap, øke konkurransekraften og bidra til gode byggeopplevelser.

Våre besøkende er på jakt etter ny kunnskap om produkter og tjenester innen mange ulike kategorier og vi skal love at de ikke blir skuffet. Vi har store utstillere for enhver smak og ethvert behov.

Så hold av datoen 20-23 oktober og bestill deg hotelrom og transport nå. Mer informasjon om hotell- og overnatting finner du her: Hotell og overnattingsinformasjon

Flere nyheter

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.