Nå Er Bygg Reis Deg – Digital Messe åpen

Nå er Bygg Reis Deg – Digital messe åpen

Nå kan du bli kjent med våre digitale utstillere på en helt ny plattform. Bygg Reis Deg – digital messeplattform vil være oppe i minimum 12 måneder. Logg deg inn eller registrer deg gratis for å se hva du kan som venter deg av faglig foredrag under Det Norske Byggemøtet 20-23 oktober eller gjør deg kjent med de utstillerne som allerede er klare på den digitale messen.

Vår ambisjon er at denne plattformen skal fungere som et godt supplement til de av dere som deltar på vår fysiske messe eller som et tillegg til deres øvrige markedsføring. Vår ambisjon er at denne digitale messeplattformen skal fungere som en nyttig markedsplass for våre utstillere og oppslagsverk både for profesjonelle og private aktører.

Vi ser for oss at Bygg Reis Deg vil lage ulike arrangementer som fanger opp trender innen ulike varekategorier eller andre nyheter og sender disse minimum en gang i kvartalet på denne plattformen. Vi ønsker velkommen alle aktører i byggenæringen som utstillere. Her er det rom for alt fra arkitekter, ingeniører, entreprenører, produsenter, handelshus eller andre utførende virksomheter eller tilhørende leverandører til byggenæringen.

Siden Bygg Reis Deg – digital messeplattform er åpen 24 timer i døgnet hele året kan man alltid gå inn på en stand for å se på hva den enkelte utstiller har å by på og be om å bli kontaktet. Under den fysiske Bygg Reis Deg messen 20-23 oktober oppfordrer vi alle utstillere til å være direkte tilstede slik at man kan besvare henvendelser på lik linje som ved en fysisk messe.

Logg deg inn eller registrer deg gratis for å se historiske og kommende sendinger, faglig og sosialt innhold under de messedagene 20-23 oktober eller ta kontakt med en av våre utstillere.

Vi selger løpende rullerende årsabonnementer for NOK 10.000 for sølvstand eks.mva, NOK 15.000 for gullstand eks.mva. NOK 6.500 eks.mva i registreringsavgift kommer i tillegg dersom du ikke deltar på vår fysiske messe.

Les mer om de ulike mulighetene her: Brosjyre

Du kan bestille stand HER: Bestilling av digital messestand

Slik registrerer du deg som besøkende
  1. Klikk på knappen over for å komme til Bygg Reis Deg – digital messeplattform. Deretter velger du å registrere deg. Etter at du har fylt inn kontaktinformasjonen og gått gjennom personverninnstillingene, får du mulighet til å redigere profilen din.
  2. Der kan du laste opp et bilde av deg selv, visittkort og knytte kontakter med nettverket ditt med en gang. Du kan hoppe over dette trinnet og gjøre det senere.
  3. Når du er ferdig med registreringen kommer du inn til din egen profil. Der finner du oversikt over messer du deltar på – herfra kan du klikke på Bygg Reis Deg 2021, og surfe rundt på Bygg Reis Deg – digital messeplattform.
  4. Du finner innhold i området som heter Auditorium (arkiverte seminarer), og utstillerne treffer du under Utstillere, du kan møte kjente eller starte diskusjoner med de du ønsker i vår Nettverks lounge og når vi gjennomfører den fysiske messen 20-23 oktober kan du følge vår Live sending i Live studio.

Vi gleder oss til å se deg både fysisk på Lillestrøm og digitalt på vår nye messeplattform.