Dewalt stand 2021

Møt influencerne og vinn tur til Miami

DEWALT er en av mange verktøy utstillere i hall E. På deres stand kan du møte flere kjente influencere innen byggebransjen. På deres stand får du muligheten til å vinne spennende premier, oppdage produktnyheter og få eksklusive råd fra deres DEWALT-spesialister. Her er en oversikt over influencerne som kommer til messen og hva de kan tilby:

Mads Clemmetsen: @Madspusseropp

Mads Clemmetsen er en av Norges mest kjente bygg- og oppussingsinfluencere med tusenvis av følgere på Instagram. Han er kjent som selvlært altmuligmann hvor han har delt utallige inspirerende prosjekter og tips fra sine oppussingsprosjekter. På Bygg Reis Deg-messen vil Mads dele sin ekspertise og inspirasjon for oppussingsprosjekter som kan transformere ditt hjem.

Mads Clemmetsen
Mads Clemmetsen

Katrina Solend: @Katsol_snekker

Katrina Solend er en dyktig snekker som er lidenskapelig opptatt av trearbeid og snekring, og på messen vil hun vise frem sine ferdigheter med oss. Katrina er kjent for å inspirere kvinner til å ta steget inn i bygg- og konstruksjonsverdenen, og hun vil dele sin innsikt om hvordan man kan komme i gang med prosjekter og mestre snekring.

Katarina Solend
Katarina Solend

Kim Domingos: @KimDomingos

Kim Domingos er en norsk influenser med en forkjærlighet for alt som har med konstruksjon å gjøre. Gjennom hans plattform deler han fascinerende bilder og videoer av byggeprosjekter, og han deler også jevnlig tips og triks for håndverkere og DIY-entusiaster. På Bygg Reis Deg-messen vil Kim være tilgjengelig for å svare på spørsmål, gi råd og dele sine erfaringer med publikum.

Kim Domingos
Kim Domingos

Alexander Bore: @SnekkerBore

Alexander Bore, også kjent som SnekkerBore, er en talentfull snekker som har gjort seg godt bemerket i bransjen. Han er kjent for å skape unike og funksjonelle møbler og interiørprodukter. På messen vil Alexander vise frem noen av sine mest imponerende prosjekter og gi deg tips om hvordan du kan starte ditt eget snekkerprosjekt.

Alexander Bore
Alexander Bore

Vil DU vinne 2 billeter til Formel 1 i Miami i 2024?

I tillegg til å møte disse inspirerende influencerne, vil du på Bygg Reis Deg-messen også ha sjansen til å delta i spennende konkurranser. En av de mest ettertraktede konkurransene er Pitstop Challenge. De 30 beste deltakerne fra Norden får muligheten til å reise til Gøteborg og delta i en siste finale hvor det store oppgjøret tas. Hvem er raskest? Premien er ingenting mindre enn to billetter til Formel 1 i Miami i 2024, en opplevelse du ikke vil gå glipp av. Det blir også giveaways, produktnyheter, DEWALT-spesialister og mye mer.

For å få gratisbilletter til messen, kan du besøke https://www.dewalt.no/bygg-reis-deg og laste dem ned her. Du kan også besøke vår digitale stand for å utforske mer.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen.

Alle bildene i artikkelen er lånt fra profilenes egne instagram-kontoer: Mads Clemmetsen: @Madspusseropp, Katarina Solend: @Katsol_snekker, Kim Domingos: @KimDomingos og Alexander Bore: @SnekkerBore.