Forslag 2

Møt Corotop på Bygg Reis Deg

Med 21 års erfaring leder Corotop nå an mot en mer bærekraftig og kostnadseffektiv byggebransje, og Bygg Reis Deg messen har alltid vært stedet der bransjen møtes for å utforske de nyeste trendene og mest nyskapende løsningene.

Corotop er synonymt med kostnadseffektivitet, som er viktig for både store og små aktører i byggebransjen. De tilbyr et omfattende utvalg av takmembraner og tilbehør som er i tråd med de høyeste kvalitetsstandardene, samtidig som de er overkommelig priset. Dette betyr at du kan bygge med trygghet, vitende om at du bruker produkter som er pålitelige og budsjettvennlige.

Alexander Hæg, byggmester og takstmann for Corotop ser frem til å vise proffkundene at Corotop er best på kvalitet og pris, samtidig som de skal være gode på service, ved å blant annet levere direkte til byggeplass.

“Vi gleder oss til en faglig prat med de besøkende”, sier han, samtidig som han hinter om noen spennende overraskelser til proffene.

Corotop deler også Bygg Reis Deg sitt engasjement for miljøet, og tilbyr miljøvennlige produkter som er produsert med resirkulerte materialer og bærekraftige prosesser. De tilbyr blant annet en takduk som er produsert med resirkulerbar emballasje, og i tråd med “less waste”-prinsipet. I tillegg bruker Corotop 100% fornybar energi i produksjonen.

Besøk Corotop på Lillestrøm 18.-21. oktober.