Floor Plan Bygg Reis Deg 2023

Mer enn 300 grunner til å komme på messen.

Bygg Reis Deg er til for alle som er interessert i bygg, bolig og eiendomsutvikling. I år har vi som hovedmål å øke kunnskapen om hvordan vi alle kan gjøre bedre valg innen energieffektivisering, resirkulering og materialvalg slik at vi sammen når viktige klimamål innen 2030. Visste du for eksempel at EU-parlamentet i år har vedtatt at alle eksisterende boligbygg skal ha minimum energiklasse D innen 2033, alle nybygg i EU skal være såkalte nullutslippsbygg innen 2030 og hele bygningsmassen skal være renovert til nullutslippsbygg innen 2050. Dette vedtaket vil ramme 65% av norske boligeiere og vil utgjøre et investeringsbehov på mellom 500.000 – 1.5 millioner pr bolig ifølge anslag fra Huseierne. (Les mer)

På årets messegulv får du møte mer enn 300 utstillere som skal inspirere og bidra til å øke kvaliteten på byggeprosjekter i fremtiden. Her skal både forbrukere og profesjonelle finne svar på hvordan de kan bygge eller rehabilitere bygg, boliger og hytter.  Arkitekter, ingeniører, entreprenører og alle andre som er involvert i en byggeprosess skal finne inspirasjon til å utføre sitt arbeid litt bedre imorgen enn igår.

Fire haller skal fylles med nyheter og spennende produkter og tjenester.

Hall B:

Her kan du blant annet hente inspirasjon fra årets nykommer, Strai kjøkken (Les mer) og baderoms leverandøren Vikingbad (Les mer) med moderne design og smarte løsninger. Her vil også de mest fremtidsrettede leverandørene av vinduer og dører vise frem sine produkter.

strai_kjokken_bygdoey_6
Strai Kjøkken modell Bygdøy

Det største området i denne hallen administreres av Glass- og fasadeforeningen. De har samlet 16 utstillere i en egen paviljong med egen foredragsscene. (Les mer)

Glass- fasadeforeningens paviljong
Glass- fasadeforeningens paviljong

Innerst i hallen finner vi Rørentreprenørene Norge som arrangerer NM i rørleggerfaget hvor deltagerne tar Svenneprøve (Les mer) og hovedscenen med inspirerende og nyttige konferanser. (Les mer)

Hall C:

I Hall C finnes trevarer, betong og løsninger for tak og isolasjon. Disse byggevarene gjør den store forskjellen i utviklingen av bærekraftige bygg og rehabilitering. I Hall C kan du også møte spennende leverandører fra Estland. Med et rikt skoglandskap som dekker 50% av landet, har Estland dype røtter i trekonstruksjon. De ligger også langt fremme i utviklingsarbeidet og har hyppige innovasjoner og implementering av nye ideer og teknologier.

Estlands paviljong
Estlands paviljong i 2021

Hall D:

Bærekraftsfokuset på årets messe fortsetter med løsninger for energieffektivisering i Hall D. Her får du vite mer om hvordan leverandørene av varmepumper og bergvarme kan bidra til å redusere bygg- og boligers strømforbruk. I tillegg har vi et stort område med IT leverandører som er helt avgjørende for en grønnere- og mer bærekraftig byggeprosess.

Airtox stand på Byggeri23
Airtox stand på Byggeri23

Årets store trekkplaster i denne hallen er det danske selskapet Airtox. Med messens største stand på over 500 kvm skal de vise frem en spenstig kolleksjon med vernesko. Med sin deltagelse viser de en helt ny standard og vi ser frem til mye show og moro innerst i hall D. Airtox viser at utenlandske utstillere har tro på det norske markedet.

Hall E:

Her etablerer vi “Norges Største Verktøykasse” med mange spennende leverandører av verktøy, klær, sko og utstyr man trenger for å utføre arbeidet. Innerst i hall E finner vi Malermestrenes Landsforbund sin store arena for NM i overflateteknikk. NM i overflateteknikk er ikke bare en konkurranse, det er en feiring av håndverket og en mulighet til å vise frem hvor viktig dette faget er.

NM i overflateteknikk
NM i overflateteknikk