Headerbild Grinderpush Ofc Prt

Kraftige slipemaskiner – uten kompromisser. Ny serie av FEIN slipemaskiner!

Den nye CG 15 er en unik kompakt vinkelsliper med en fullt innkapslet motor. FEINs utvalg av vinkelslipere setter nye standarder når det gjelder sikkerhet og levetid.

Vinkelsliperen er den første i sin klasse som inkluderer en børsteløs FEIN PowerDrive-motor og helt lukket motor. Vinkelsliperens levetid forlenges også av motorelektronikken, som er montert separat og har støvbeskyttelse. EnkeIt og greit: et ekte utholdenhetsverktøy, som har en positiv innvirkning på økonomien. Den krever færre slitedeler, har lengre serviceintervaller og medfører lavere vedlikeholdskostnader. Den ekstremt effektive 1500 W motoren bruker 200 W mindre strøm og er likevel mer effektiv enn en 1700 W universalmotor, og sparer derfor energikostnader.

Perfekt beskyttelse: Den helt lukkede børsteløse FEIN PowerDrive-motoren og motorelektronikken, som er montert separat og har støvbeskyttelse, gjør at produktserien CG-15 varer mye lenger enn produkter med universalmotorer.

CG 15 BL kompakt vinkelsliper – en driftslevetid uten kompromisser

Gjennom det nye innovative FEIN-motorkonseptet skaper elektroverktøyprodusenten genuin merverdi for sluttbrukerne og forlenger levetid med mer enn 60 prosent.1 Dessuten bruker den integrerte overbelastningsbeskyttelsen en blinkende LED for å indikere arbeid i overbelastningsområdet, noe som bevarer verktøy og resulterer i mindre nedetid. FEIN runder av konseptet med en optimalisert kjølelufttilførsel og temperaturovervåking.

Brukersikkerhet er også viktig og derfor kommer den nye vinkelsliperen med omfattende brukerbeskyttelse. Helse og sikkerhet er betydelig forbedret gjennom effektiv brems (mindre enn 2 sekunder), myk start, omstartbeskyttelse, tilbakeslagssjekk og blokkeringsovervåking. FEIN leverer også alle varianter med hurtigstoppfunksjon (dødmannsbryter) og falldemper. Videre, med en vekt på 2,2 kg og en utgangseffekt på 1050 W, tilbyr verktøyet det aller beste kraft-til-vekt-forholdet. Dette er betydelig mer effektivt enn vinkelslipere med en nominell effekt på 1700 W.

FEINs familie av slipemaskiner

FEINs utvalg av slipemaskiner setter nye standarder når det gjelder sikkerhet og levetid. Familien har det riktige produktet for enhver arbeidsoppgave og utfordring. Enten du er på utkikk etter en vinkelsliper, rettsliper eller slipeverktøy for bearbeiding av rustfritt stål, vil FEINs utvalg av slipemaskiner garantert levere det riktige verktøyet hver gang. En FEIN batteridrevet vinkelsliper med den nye batteriteknologien AMPShare vil også være tilgjengelig fra april. Super kvalitet kombinert med uslåelig batteriteknologi. De batteridrevne FEIN vinkelsliperne leverer samme kraft som de sammenlignbare ledningssliperne. Takket være AMPShare-batteriet avslører CCG 18 sitt fulle potensial. For presise resultater og lang levetid kan brukere fleksibelt justere hastigheten for en hel rekke slipematerialer og materialene de bearbeider.


Kraftige slipeverktøy – uten kompromisser. FEINs utvalg av slipeverktøy setter nye standarder når det gjelder sikkerhet og levetid.

En ny standard innen sikkerhet – PROTAGO med AMPShare batteri teknologi

FEINs PROTAGO setter nye standarder når det gjelder helse og sikkerhet. Det unike driftskonseptet eliminerer nesten fullstendig risikoen forbundet med feil bruk. 27 prosent av alle meldepliktige arbeidsulykker som faller inn under kategorien manuelt betjente elektroverktøy, er forårsaket av vinkelslipere. PROTAGO fra FEIN gir brukerne én ting mindre å bekymre seg for.

De nye sikkerhetsfunksjonene har som mål å drastisk redusere eller forhindre arbeidsulykker og forbedre brukersikkerheten betydelig. Verktøyet kan bare startes hvis brukeren har en hånd på verktøyet og den andre på tilleggshåndtaket. PROTAGOs ekstra håndtak er en permanent funksjon på verktøyet og kan ikke fjernes, noe som gjør enhåndsbetjening umulig. Det ekstra håndtaket kan låses i seks posisjoner, noe som gjør verktøyet svært allsidig og fleksibelt.

Sikkerhetskjermen er også permanent montert og kan ikke fjernes, og gir brukeren konstant beskyttelse mot flygende fragmenter. Posisjonen til sikkerhetskjermen kan også justeres uten behov for verktøy for å passe jobben man har for hånden. PROTAGO har også en myk start for å sikre at verktøyet starter jevnt og sikkert. Og den har gjennoppstartsperre for å forhindre at verktøyet startes opp igjen utilsiktet. Når verktøyet er slått av, bremses den roterende skiven i løpet av sekunder av hurtigstoppfunksjonen. Den børsteløse og fullt innkapslede FEIN PowerDrive-motoren leverer de svært høye effektnivåene som PROTAGO trenger. Den kan derfor brukes med minimalt av vedlikehold i svært støvete miljøer selv om den brukes kontinuerlig.

FEIN PROTAGO er utviklet i samarbeid med Bouygues Construction og fikk i 2022 en Red Dot Award – best of the best.

Den nye PROTAGO med AMPShare batteriteknologi.
Takket være det unike betjeningskonseptet er risikoer og feil betjening praktisk talt eliminert, noe som gjør den til den sikreste vinkelsliperen i verden.

FEINs nye kompakte vinkelsliper CG 15 BL, de batteridrevne vinkelsliperne med AMPShare batteriteknologi og PROTAGO vil være tilgjengelig hos spesialforhandlere fra begynnelsen av april 2023.

Finn nærmeste forhandler.

FEIN leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen, du finner de i hall E på Bygg Reis Deg 2023.