KONE

Kone former fremtidens heisindustri.

Med en arv som går tilbake til 1910 og en posisjon som en av verdens mest innovative selskaper innen heiser og rulletrapper, har KONE vært en pioner i bransjen. Representert i over 60 land globalt og over 350 ansatte i Norge, har KONE et sterkt globalt fotavtrykk som viser deres forpliktelse til å forme fremtidens heisindustri. Vi gleder oss til å ønske KONE velkommen som utstiller på årets Bygg Reis Deg.

Tom Håland, nyanleggsselger og teknisk konsulent i KONE, er begeistret for å bygge relasjoner og fremme samarbeid. «KONE ønsker å bygge relasjoner til nye og eksisterende kunder – og brenner for godt samarbeid hvor vi sammen finner gode løsninger. Vi har gode erfaringer med BRD som møteplass, og mener at dette er stedet alle i bransjen bør være”, sier han.

På årets Bygg Reis Deg vil KONE vise frem sine nyeste digitale fremskritt som gir smartere heisløsninger. Dette inkluderer Magic Mirror, et digitalt speil som benyttes i heiskupéer, og KONEs nye DX-heiser med flere API-tilkoblingsmuligheter.

KONE Carbon Black
KONE Carbon Black

I en tid der klimaendringer krever handling, forplikter KONE seg sterkt til bærekraftige prinsipper. KONEs engasjement for å redusere klimagassutslippene er knyttet til materialer, emballasje og livstidsenergibruk for produktene deres. “Vi har forpliktet oss til å kutte utslippene fra egen virksomhet med 40 prosent, som et steg mot å være karbonnøytrale innen 2030”, forteller Tom Håland.

Besøk KONE i Hall C på stand C01-03.