Kjetil Trædal Thorsen Key Speaker

Kjetil Trædal Thorsen

Kjetil Trædal Thorsen grunnla Snøhetta i 1989. Kjetil han har vært partner i selskapet siden oppstarten og har vært med på å utvikle prosjektene som Bibliotheca Alexandrina i Alexandria, Egypt; den nye nasjonale operaen og balletten i Oslo, Norge; SFMOMA i San Fransisco; den nasjonale september 11 Memoria Pavilion i NY; King Abdulaziz Center for World Culture i Dahran, Saudi-Arabia; Lascaux IV-hulene i Frankrike; Busan operahus i Busan; undervannsrestauranten, Under og Powerhouse Brattørkaia. Han er en jevnlig foreleser internasjonalt, og fra 2004 til 2008 jobbet han som professor i arkitektur ved Institute of Experimental Architecture ved University of Innsbruck, Østerrike. Som grunnleggende partner har Kjetil vært med på å definere og utvikle Snøhettas filosofi og arkitektoniske ambisjon. Mange av prosjektene laget av Snøhetta har blitt inspirert eller ledet av Kjetil. I 2019 mottok han Byggenæringens Ærespris under Det Norske Byggemøtet.

Kjetil blir vår hovedtaler under Det Norske Byggemøtet 2020 den 13.oktober.

Flere nyheter

Bærekraftpanel med panteordning

Vyrk lanserer et nytt produkt med mål om å være den mest bærekraftige løsningen på markedet. Med inspirasjon fra det tidligere meget populære Trysil-panelet, lanseres

LES MER

På tide å utvikle og bygge opp kundebasen?

Bygg Reis Deg messen har alltid vært den møteplassen i byggenæringen hvor man treffer flest fagpersoner og bygg interesserte forbrukere som er på utkikk etter de siste produktnyheter. Slik er det fortsatt og vil du være med som utstiller er det på tide å bestille plass.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.