Kjetil Trædal Thorsen Key Speaker

Kjetil Trædal Thorsen

Kjetil Trædal Thorsen grunnla Snøhetta i 1989. Kjetil han har vært partner i selskapet siden oppstarten og har vært med på å utvikle prosjektene som Bibliotheca Alexandrina i Alexandria, Egypt; den nye nasjonale operaen og balletten i Oslo, Norge; SFMOMA i San Fransisco; den nasjonale september 11 Memoria Pavilion i NY; King Abdulaziz Center for World Culture i Dahran, Saudi-Arabia; Lascaux IV-hulene i Frankrike; Busan operahus i Busan; undervannsrestauranten, Under og Powerhouse Brattørkaia. Han er en jevnlig foreleser internasjonalt, og fra 2004 til 2008 jobbet han som professor i arkitektur ved Institute of Experimental Architecture ved University of Innsbruck, Østerrike. Som grunnleggende partner har Kjetil vært med på å definere og utvikle Snøhettas filosofi og arkitektoniske ambisjon. Mange av prosjektene laget av Snøhetta har blitt inspirert eller ledet av Kjetil. I 2019 mottok han Byggenæringens Ærespris under Det Norske Byggemøtet.

Kjetil blir vår hovedtaler under Det Norske Byggemøtet 2020 den 13.oktober.

Flere nyheter

Kandidater til Byggenæringens Innovasjonspris 2021

Velkommen til Det Norske Byggemøtet – topplederkonferansen 2022

På Det Norske Byggemøtet – topplederkonferansen den 19.oktober får du innblikk i sentrale utfordringer som utenrikspolitikk, økonomi, næringsrelaterte spørsmål og lederutvikling. I tillegg skal vi dele ut Byggenæringens Ærespris 2022. Du vil høre seniorforsker i NUPI, Karsten Friis fortelle

LES MER
Det Norske Byggemøtet 2022

Velkommen 19.oktober 2022

Det Norske Byggemøtet 2022 skal gi deg et godt innblikk i sentrale utfordringer som utenrikspolitikk, økonomi, næringsrelaterte spørsmål og ikke minst gode råd for lederutvikling.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.