Hitachi smartbereder

Kinnan viser fremtidens energiløsninger

Kinnan, en ledende distributør av varmepumper og inneklimaløsninger ønsker å dele sitt engasjement for grønn energi og energieffektivisering under årets Bygg Reis Deg.

Vårt mål er å gjøre det enkelt å velge grønn energi, enten du er en privatperson, kuldetekniker eller daglig leder i en bedrift som søker energieffektivisering. På Bygg Reis Deg ønsker vi å knytte nye relasjoner, dele kunnskap og presentere vår mangfoldige produktmiks, forklarer Per Arne Haugland, produktsjef for Kinnan.

Bærekraft og energieffektivitet har alltid vært en del av Kinnans visjon. Vi tilbyr produkter basert på grønn energi, og vi setter også krav til våre leverandører om holdbarhet og innovasjon for å sikre at produktene vi distribuerer har lengst mulig levetid, bekrefter Haugland.

Smartbereder tverrsnitt
Smartbereder tverrsnitt

Besøkende på Bygg Reis Deg kan forvente en opplevelse preget av innovasjon og bærekraft på Kinnans stand. Her finner de også produkter fra en av bransjens største og mest erfarne aktører, Hitachi Cooling & Heating.

Med 80 års fartstid har Hitachi et sterkt fokus på innovasjon og miljø, og tilbyr produkter ideelle for energieffektivisering i både private og offentlige bygg, informerer Haugland.

Kinnan ser frem til å presentere Hitachi Smartbereder – et banebrytende produkt på markedet, som kan spare over to tredjedeler av energien en elektrisk bereder bruker.

Vi gleder oss spesielt til å vise frem dette, som per i dag er et helt unikt produkt på markedet. Kort sagt er smartberederen en delt varmepumpe og varmtvannsbereder som varmer opp tappevann ved hjelp av varmepumpe, sier Haugland.

Du finner Kinnan i Hall B, stand B01-32.