Kinnan 2

Kinnan leverer energi- og klimasmarte løsninger

Kinnan Norge er sammen med Kinnan Group en av de ledende Nordiske selskapene innen løsninger for energi- og inneklima mot privat- og næringsliv. Sammen med sine svenske, danske og finske kollegaer har Kinnan levert energi- og klimasmarte løsninger siden 1989.

Over 30 års erfaring i bransjen, deriblant som første offisielle distributør av Panasonic varmepumper i Norden, har gjort oss til en svært kompetent distributør av produkter og løsninger for kjøling- og oppvarming. Hos oss står bærekraft og energieffektivitet i fokus og vi ser det som vår fremste oppgave å samarbeide med leverandører og lagerføre energi- og klimasmarte produkter som er holdbare, pålitelige og innovative nok til å redusere våre kunders klimaavtrykk.

kinnan 1

Bildetekst: I Norge har Kinnan vært operative siden 2014 hvor vårt norske hovedkontor ligger i Kristiansand. Vi har et moderne 3PL lager og distribusjon i Sande i Vestfold.

Link: https://www.kinnan.no/kontakt

I dag distribuerer og lagerfører Kinnan Norge et bredt produktspekter av Hitachi, Panasonic og deres eget varemerke Animair varmepumper. Hos dem finner man alt fra den typiske luft varmepumpen som man finner hjemme hos 80% av landets befolkning, til store og robuste bedriftsmaskiner utviklet spesielt for «røft og skittent» miljø.

Kinnan ønsker å gjøre det enkelt å velge grønn energi og er din partner i leveransen av energismarte løsninger, uansett bygg og prosjekt. Vår salg- og support avdeling hjelper med alt mellom prosjektering til oppstart av anlegg om du så er rørlegger, kuldeteknikker eller daglig leder i en bedrift som ønsker energieffektivisering.

kinnan 2

Bildetekst: Hitachi Smartbereder er en delt varmepumpe og varmtvannsbereder som varmer opp tappevann ved hjelp av en gulvstående bereder og en luft varmepumpe utedel. Et unikt produkt på det norske markedet som kan redusere energiforbruket til tappevann opptil 2/3 deler!

Link: https://www.smartbereder.no

Under Bygg Reis Deg 2023 vil vi være synlige med produkter fra Hitachi Cooling & Heating. Med 80 års fartstid er Hitachi en av de eldste og største aktørene i bransjen og med stort fokus på innovasjon og miljø har de flere produkter ypperlige for energieffektivisering av både privat- og offentlige bygg.