Order-Control-Mobil-og-PC

70% tidsbesparelse ved automatisk fakturabehandling

JM Norge fjerner dødtid og varesvinn med OrderControl.

→Torsdag 21.oktober kl 13.00 – 14.00
→ Scene 2 i Hall A

Arrangør: Bim Verdi

Målgruppe: Utførende (entreprenører)

Se hele innlegget på den digitale messeplattformen her

Bransjen sier den kan bygge 20 % billigere. Hvordan kan vi kvitte oss med sløsinga?

Beskrivelse av brukerhistorien: 

Status i bransjen er iflg Sintef m fl 30 % varesvinn og dødtid på norske byggeplasser. Bransjen sier den kan bygge 20 % billigere. Hvordan kan vi kvitte oss med sløsinga?
JM har tatt tak i manuelle rutiner og digitalisert dem, men samtidig unngått store, komplekse IT prosjekter som går over flere år.

Vi hadde et behov for å identifisere hver enkelt vareleveranse og i det arbeidet kom vi i kontakt med Order Control som har mye erfaring fra bransjen.

Vi bestiller som før på telefon, epost eller nett. Men med tre tastetrykk knytter vi ordre, bestiller og prosjekt sammen med en OrdreID. Ved hjelp av OrdreIDen henter Order Control en elektronisk ordrebekreftelse fra leverandøren, knytter bestiller og prosjekt sammen, og gjør en automatisk kontroll av prisene mot våre rammeavtaler. Ordrebekreftelsen godkjennes så av bestiller med tre tastetrykk. Videre vasker Order Control de bestilte varene automatisk mot et vareregister som inneholder våre bokføringskoder og påfører ordren korrekt kontering.
Innkjøpet blir således automatisk kontrollert og kontert slik at regnskap og prosjektleder sparer mye tid ifm fakturakontroll. I tillegg legger alle bekreftede leveranser seg inn i en leveransekalender slik at man enkelt kan se hva som kommer i morgen, neste uke etc. og kan planlegge deretter. Da sparer vi tid ved at rett personell ikke møter før de riktige varene er på plass.

Resultatet er mindre varesvinn og dødtid på byggeplass.

Foredragsholdere: Morten Trosterud, Logistikk leder produksjon, JM Norge AS og Ken Morten Steen, Daglig leder, Order Control AS.

Les mer om brukerhistorien på Bim Verdi sine sider HER

Flere nyheter

Drivhus må oppfylle krav til sikkerhet

Fra en rekke tilbydere presenteres drivhus på en måte som etterlater en forståelse om at man kan oppholde seg i og bruke dem som om det var et hvilket som helst oppholdsrom i bygg. Skal de det så må de også oppfylle byggeforskriftens krav til konstruksjonssikkerhet sier vår utstiller Glass og Fasadeforeningen.

LES MER

På tide å utvikle og bygge opp kundebasen?

Bygg Reis Deg messen har alltid vært den møteplassen i byggenæringen hvor man treffer flest fagpersoner og bygg interesserte forbrukere som er på utkikk etter de siste produktnyheter. Slik er det fortsatt og vil du være med som utstiller er det på tide å bestille plass.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.