Building Site Volteco Web

Innovative vanntette løsninger

Volteco presenterer innovative vanntette løsninger på Bygg Reis Deg 2023.

På årets Bygg Reis Deg 2023, tar Volteco med seg sin innovative produktlinje innen vanntetting – WT Watertight Joints Solutions. Dette er et helt nytt sortiment av vanntette hydro-ekspansive profiler laget av EPDM-gummi. Produktene passer for alle typer bygninger og infrastruktur, enten alene eller i kombinasjon med den selv-reparerende membranen Amphibia.

WT Construction: Dette er en hydro-svelleprofil forsterket i midten med en co-ekstrudert metallmaske for å stabilisere og styre ekspansjonen.

WT Expansion: En pakning med høy motstand mot hydraulisk belastning, brukt for å forsegle ekspansjons- og sammentrekkingsfuger i hvilken som helst betongstruktur.

WT Panel: Et modulært vanntett panel som effektivt fester seg til strukturen ved trykk, og gir en pålitelig vanntetting.

WT Volteco
WT Volteco

Volteco representerer kvalitet, teknologi og innovasjon for distributører, designere og utførende. Markedssjefen Manuel Zuccolotto ser frem til å presentere disse løsningene på Bygg Reis Deg 2023. Produksjonslinjen representerer en ny æra innen vanntetting, hvor Volteco fokuserer på å levere topp kvalitet og teknologi som driver innovasjonen fremover.

Besøk Volteco sin stand på Bygg Reis Deg 2023 og opplev WT Watertight Joints Solutions og andre imponerende vanntettingsløsninger.