Bygg Reis Deg 2021 stemningsbilde

Hallene fylles opp til jubileumsutstillingen i 2023 – mer enn 50% solgt.

Vår siste messe i oktober i 2021 ble preget av den pågående pandemien, men gjensynsgleden mellom våre utstillere og besøkende var stor. Nå viser analysene at mange utstillere- og besøkende var fornøyd med utbyttet de hadde ved å delta. Det gjenspeiler seg også ved at vi har stor pågang og interesse blant utstillerne for å sikre seg en god plass for messen, 18-21 oktober 2023. Da arrangeres nemlig den 30. Bygg Reis Deg messen.

I 2023 skal vi feire en messe som gjennom en årrekke har bidratt til å utvikle norske byggeprosjekter og formidle kunnskap om nye produkter og tjenester både til privatpersoner og profesjonelle aktører siden 1954. Jubileumsmessen vil fortsette med å tilby et mangfold av utstillere innen ulike kategorier og rette fokus mot digitalisering, innovasjon og produktivitetsforbedringer som bidrar til en mer bærekraftige byggeprosesser- og bygg.

Vi ser at mange utstillere kommer igjen år etter år. Det er ekstra hyggelig at vi har trofaste utstillere i tider som vi nå har vært igjennom sier administrerende direktør, Gunnar Glavin Nybø. Vi ser også at vi har mange trofaste besøkende som setter pris på den møteplassen vi utvikler. Nå tror og håper vi pandemien ebber ut for godt og at vi skal være tilbake med en enda større og bedre messe i 2023 sier Nybø.

Publikum kommer for å oppdatere seg om det siste nye innen ulike kategorier. Det skiller litt mellom interesseområdene for privatpersoner og fagpersoner, men de aller fleste kommer for å lære mer om produkter i mer enn en kategori.

Blant privatpersonene som besøkte oss i 2021 var det kategoriene verktøy, kjøkken, bad, peis- og varme som var de mest populære kategoriene hvor mer enn 36% av de besøkende var opptatt av disse kategoriene. Blant fagpersonene var det verktøy, trevarer, vinduer og dører som var de mest interessante kategoriene.

Vi jobber nå med å plassere og kategorisere utstillerne slik at det blir enklere for de besøkende å orientere seg på messen og ikke minst slik at alle skal finne noe nyttig- og inspirerende å ta med seg.

Ønsker du å bli en av våre utstillere i 2023 er det bare å ta kontakt på e-post [email protected] eller tlf. 23 11 44 90.

Flere nyheter

Bærekraftpanel med panteordning

Vyrk lanserer et nytt produkt med mål om å være den mest bærekraftige løsningen på markedet. Med inspirasjon fra det tidligere meget populære Trysil-panelet, lanseres

LES MER

På tide å utvikle og bygge opp kundebasen?

Bygg Reis Deg messen har alltid vært den møteplassen i byggenæringen hvor man treffer flest fagpersoner og bygg interesserte forbrukere som er på utkikk etter de siste produktnyheter. Slik er det fortsatt og vil du være med som utstiller er det på tide å bestille plass.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.