H.K.H Kronprins Haakon besøkte Bygg Reis Deg

H.K.H Kronprins Haakon besøkte Bygg Reis Deg

H.K.H. Kronprins Haakon besøkte Bygg Reis Deg onsdag 18. oktober, som blir arrangert for 27. gang på Norges Varemesse, Lillestrøm denne uken. Lunsj med politikere og næringslivsledere sto på agendaen og en omvisning i samtlige haller på Bygg Reis Deg. Kronprinsen besøkte også flere stander som representerer fremtiden for Norsk byggenæring.
Det er ikke hver dag Kronprinsen overveier svennerprøven. Rundturen igjennom messehallene startet med et besøk hos Rørentreprenørene Norge hvor fem lærlinger jobbet på spreng. Kronprins Haakon snakket med alle fem som deltok i rørlegger-NM, der vinneren av konkurransen blir kåret lørdag 21. oktober.
Vinneren av innovasjonsprisen HeatWork med produktet CliWi, fikk også et personlig møte med Kronprinsen hvor det gjeve trofeet ble et samtalepunkt. Turen gikk videre til den norske industribedriften Glava som fikk presentert sine isolasjonsløsninger.
På Bygg Reis Deg kan vi se at digitalisering blir en stor del av fremtiden til norsk byggenæring. Hos Maxbo fikk Kronprinsen utlevert en iPad som demonstrerte hvordan bygg, hus og prosjekter vil se ut før byggeprosessen har startet, gjennom kunstig virkelighet. Med kunstig virkelighet blir det lettere å forstå skalaer av et byggeprosjekt, hvor presist det kan bli og hvilken nytte det kan ha i framtiden.
H.K.H. Kronprins Haakon fikk oppleve et nærbilde av digitalisering i byggenæringen på sitt siste stopp hos Digital Arena. Der ble blant annet en digital byggeplass presentert, som viser hvordan bygg planlegges og testes i den minste detalj, før selve bygningen startes.
Kronprinsen var tydelig nysgjerrig på hvilke digitale og bærekraftige nyheter som finnes og viste at han setter pris på den jobben byggenæringen bidrar med. Bygg Reis Deg takker for besøket!
 
 

Flere nyheter

Bærekraftpanel med panteordning

Vyrk lanserer et nytt produkt med mål om å være den mest bærekraftige løsningen på markedet. Med inspirasjon fra det tidligere meget populære Trysil-panelet, lanseres

LES MER

På tide å utvikle og bygge opp kundebasen?

Bygg Reis Deg messen har alltid vært den møteplassen i byggenæringen hvor man treffer flest fagpersoner og bygg interesserte forbrukere som er på utkikk etter de siste produktnyheter. Slik er det fortsatt og vil du være med som utstiller er det på tide å bestille plass.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.