Skjærer Glass Sirkel

«Glassfaget – Med verdens beste byggematerialer»

Glass og Fasadeforeringen (GF) er en arbeidsgiver- og bransjeforening. På vegne av sine medlemsbedrifter og bransje står foreningen bak en mer enn 500 m2 stor paviljong under navnet «VERDENS BESTE BYGGEMATERIALER». GF er eier av glassfaget og tilbyr fagopplæring på sitt nyopprettede kurs- og kompetansesenter i Nordre Follo kommune.

– Vi har verdens beste byggematerialer i våre hender og GF Arena kan konkurrere med en hvilken som helst yrkesutdanningsinstitusjon. Vi vil benytte Bygg Reis Deg til å rekruttere ungdom til Glassfaget og en karriere i våre fantastiske medlemsbedrifter.

Våre faglærere vil være tilstede og vi har utarbeidet informasjonsmateriell og vil ha en materialutstilling som viser våre kjernematerialers grunnfunksjoner.

På vår paviljong kan du også møte foreningens egen lærling i innholdsproduksjonsfaget, William. Han vil lage videoinnslag i ulike former tilpasset de sosiale medier der ungdom befinner seg. Besøkende kan vente seg å bli tatt godt imot på vår paviljong, sier kommunikasjonsrådgiver og prosjektleder Harald Aase.

William Sandberg-Huseby
William Sandberg-Huseby (19) skal jobbe med å synliggjøre glassfaget ovenfor ungdommer på vei ut i videregående skole og arbeidsliv. Han vil ha sitt eget «studio» på Glass og Fasadeforeningens paviljong på Bygg Reis Deg. Foto: Therese Myklebust