DSC_6753

Gjenbruker MAXBO sin stand fra Bygg Reis Deg 2021

Hovedtematikken for Bygg Reis Deg messen 2021 var hvordan bidra til en mer bærekraftig byggenæring. Maxbo kimset ikke og kastet seg på ballen. Etter messen i oktober, så har elever ved tømrerlinjen på Bjertnes Videregående skole i Nittedal fått materialene fra fjorårets stand for å gjenbruke og bygge nytt.

Elevene har bygget vegger til rørleggerøvelser og laget en serveringsbenk til Salg, Service og Reiseliv. Vi har en del lengder igjen som vi kommer til å bygge klimavegger på vg2 tømrer. Vi setter stor pris på at vi fikk disse materialene, sier kontaktlærer ved tømrerlinjen på Bjertnes Videregående skole.

FØR: Slik så Maxbo sin stand ut under Bygg Reis Deg 2021
  • Etter: Serveringsbenk til Salg, Service og Reiseliv
  • Etter: Vegger til Rørleggerøvelser
  • Etter: Vegger til Rørleggerøvelser

Vi i Bygg Reis Deg vet at det er mange utstillere som bruker mye ressurser på standene sine før og under messen, og dette er et glimrende eksempel på hvordan en stand kan gjenbrukes og leve videre etter messen er over. Samtidig som neste generasjon får lært om viktigheten av bærekraft og gjenbruk i byggenæringen. Vi håper flere utstillere til ta etter Maxbo sitt eksempel og at dere gjerne deler med oss hvordan standen eller materialene blir brukt om igjen.

Maxbo har booket stand for Bygg Reis Deg 2023

Allerede så har Maxbo booket seg inn for messen som går av stabelen i uke 42 i 2023. Det setter vi stor pris på og gleder oss til å ha dem med på laget!

Vi melder oss på Bygg Reis deg fordi det er ein viktig møteplass for byggenæringen der vi når ut til eksisterende og potensielle kunder. Vi får vist fram bredden i hva vi kan tilby av tjenester og lansere nyheter. Sier Monica Karlsen, Salgssjef Kjede Maxbo.

Vi ønsker å minne dere på at om dere er sikre på at dere skal delta på Bygg Reis Deg 2023, så er det bare å kontakte oss på mail [email protected], telefon 23 11 44 90 eller legg inn bestilling direkte her så tar vi kontakt med dere for å avtale plassering til byggenæringens viktigste møteplass.

Flere nyheter

Drivhus må oppfylle krav til sikkerhet

Fra en rekke tilbydere presenteres drivhus på en måte som etterlater en forståelse om at man kan oppholde seg i og bruke dem som om det var et hvilket som helst oppholdsrom i bygg. Skal de det så må de også oppfylle byggeforskriftens krav til konstruksjonssikkerhet sier vår utstiller Glass og Fasadeforeningen.

LES MER

På tide å utvikle og bygge opp kundebasen?

Bygg Reis Deg messen har alltid vært den møteplassen i byggenæringen hvor man treffer flest fagpersoner og bygg interesserte forbrukere som er på utkikk etter de siste produktnyheter. Slik er det fortsatt og vil du være med som utstiller er det på tide å bestille plass.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.