Exact

EXACT Geo Survey tar Bygg Reis Deg 2023 til neste nivå med innovativ digitalisering og 3D-scanning av messen

EXACT Geo Survey, en aktør innen oppmåling og digitalisering, forventer å sette en ny standard for messedeltakelse gjennom deres ambisiøse arbeid med å digitalisere hele messen.

– Messen vil være tilgjengelig digitalt for alle. Det er som å utforske en bygning med Google Street View, bare innendørs. Det digitale kartet gir en ekstra dimensjon til arrangøren og vil forandre måten vi opplever messen på, sier Mile Petrovic, Business Manager i EXACT Geo Survey.

Samarbeider med arrangøren

Samarbeidet mellom EXACT og arrangøren Bygg Reis Deg markerer et betydelig skritt i retning av å gjøre byggenæringens viktigste møteplass tilgjengelig for et globalt publikum.

Petrovic understreker viktigheten av dette samarbeidet: Digitaliseringen av Nova Spektrum og Bygg Reis Deg vil gi deltakere og utstillere en mulighet til å oppleve messen uten fysiske begrensninger. Vi er stolte av å ha samarbeidet med arrangøren, Bygg Reis Deg, og ser frem til messestart førstkommende onsdag.

– Vi har laget en digital tvilling av hele Nova Spektrum og Bygg Reis Deg. Vi har digitalisert stands og messeområdet, og gjort det tilgjengelig for alle som ønsker å delta. Besøkende kan nå utforske messen som om de var der personlig, og utstillere kan nå ut til et enda større publikum enn tidligere, sier Petrovic.

Folk kjenner ikke til mulighetene

Under Bygg Reis Deg vil EXACT Geo Survey holde to presentasjoner:

Onsdag 18. oktober klokken 15:30 på hovedscenen og fredag 20. oktober klokken 10:30 på utstillerscenen.

Exact opplever at enkelte sliter med å akseptere mulighetene som digitalisering, BIM og de digitale verktøy gir.

– Gjenbruk av data mellom ulike kompetanseområde og bransjer er ikke prioritert. Dette må det være mer fokus på. Store deler av bransjen tror det er risikabelt, skummelt og kostbart og foretrekker å benytte begrepet «vi gjør det sånn som vi alltid har gjort», legger Petrovic til.

Under foredragene ønsker han å vise hvordan det tvert imot kan gi nøyaktige data, øke effektiviteten, redusere kostnader og åpne for nye muligheter.

– Enten du er en arkitekt som trenger nøyaktige målinger, en byggherre som ønsker bedre innsikt eller en eiendomsutvikler som vil optimalisere prosesser, er dette data og innsikt du kan bruke til å ta bedre beslutninger og drive prosjektene dine mer effektivt, sier Petrovic.

EXACT Geo Survey ser for seg en fremtid der de fortsetter å være en pålitelig partner for alle som er involvert i bygg- og anleggsbransjen. De jobber for å kunne hjelpe kunder med å realisere deres visjoner og oppnå suksess i alle byggeprosjekter gjennom ekspertise og innovative tilnærminger.