Programmene 2021

Er du klar for å bygge på din kunnskap – sjekk ut vårt seminarprogram

Våre konferanser og seminarer presenteres under merkenavnet, Det Norske Byggemøtet.

I år består programmet av over 100 seminarinnlegg som er utviklet for at vi alle skal lære mer om HVORDAN våre utstillere kan bidra til en mer bærekraftig byggenæring med fokus på innovasjon, digitalisering og produktivitetsforbedring.

Her skal alle aktører innen utbygging, arkitektur, ingeniører, design, byggevareindustri, byggevarehandel, entreprenører, håndverkere og andre rådgivere som er tilknyttet byggeprosessen finne noe nytt og nyttig for å kunne gjøre jobben litt bedre imorgen enn igår.

Det Norske Byggemøtet presenteres i år som en serie av seminarer og konferanser i perioden 20-23 oktober på Norges Varemesse. De ulike scenene finner du i hall A og de fleste innleggene vil bli distribuert på Bygg Reis Deg – Digital messe. HER

Gjør deg kjent med programmet HER.

Slik får du sett programmet via den digitale messeplattformen:

Flere nyheter

Kandidater til Byggenæringens Innovasjonspris 2021

Velkommen til Det Norske Byggemøtet – topplederkonferansen 2022

På Det Norske Byggemøtet – topplederkonferansen den 19.oktober får du innblikk i sentrale utfordringer som utenrikspolitikk, økonomi, næringsrelaterte spørsmål og lederutvikling. I tillegg skal vi dele ut Byggenæringens Ærespris 2022. Du vil høre seniorforsker i NUPI, Karsten Friis fortelle

LES MER
Det Norske Byggemøtet 2022

Velkommen 19.oktober 2022

Det Norske Byggemøtet 2022 skal gi deg et godt innblikk i sentrale utfordringer som utenrikspolitikk, økonomi, næringsrelaterte spørsmål og ikke minst gode råd for lederutvikling.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.