Steinar Bjartveit holder foredrag på Det Norske Byggemøtet - topplederkonferansen

Ensomhet i koronaens tid

På vår topplederkonferanse i høst snakket, Steinar Bjartveit om hvordan vi mennesker er sosiale vesener som trenger et fellesskap. Det er derfor viktig å tenke på at selv om vi stort sett klarer å fungere greit under andre arbeidsbetingelser over en periode så vil vi mest sannsynlig søke tilbake til slik ting var før pandemien. Rett og slett fordi vi savner fellesskapet og ikke fungerer så bra som vi burde i ensomhet. Videre viste Bjartveit til at det nå er en unik mulighet til å skape seg et forretningsfortrinn gjennom å utvikle et sterkt kulturelt felleskap på jobben. Dersom du er nysgjerrig på hvordan dette kan gjøres kan du lytte til innlegget til Bjartveit i auditoriet på vår digitale messe ved å logge deg inn her.: https://expobo.com/no/fair/2/auditorium/273

Flere nyheter

Drivhus må oppfylle krav til sikkerhet

Fra en rekke tilbydere presenteres drivhus på en måte som etterlater en forståelse om at man kan oppholde seg i og bruke dem som om det var et hvilket som helst oppholdsrom i bygg. Skal de det så må de også oppfylle byggeforskriftens krav til konstruksjonssikkerhet sier vår utstiller Glass og Fasadeforeningen.

LES MER

På tide å utvikle og bygge opp kundebasen?

Bygg Reis Deg messen har alltid vært den møteplassen i byggenæringen hvor man treffer flest fagpersoner og bygg interesserte forbrukere som er på utkikk etter de siste produktnyheter. Slik er det fortsatt og vil du være med som utstiller er det på tide å bestille plass.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.