Bora X Bo Gir Hjelp Til Å Lage Mat I Av Ypperste Klasse

Engebretsen AS presenterer: BORA X BO kombidampovn

Engebretsen AS har i mer enn 10 år jobbet med de prisbelønte benkeventilatorene fra BORA. Nå har de lansert et nytt produkt som gjør at vi må redefinere hva vi synes om stekeovn i private hjem. 

BORA X BO ER MASTERCHEF OG OVN I ETT

Dette er den første profesjonelle ovnen for amatørkokker i private hjem. Nå blir det enda enklere og mer  behagelig å lage mat på kjøkkenet. Restaurantbransjen har lenge vært alene om sine effektive storkjøkkenovner, og det er der BORA har hentet inspirasjon for BORA X BO. Multifunksjonsovnen er spekket med innovative løsninger basert på hele 40 patenter. 

BORA X BO med touchskjerm

BORA X BO KORT FORKLART: 

Høyest ytelse 

Aldri har det private kjøkken hatt en så kraftig ovn. Styrken er slik profesjonelle kokker er vant til fra profesjonelle kjøkken, og til de fleste matretter kan du faktisk halvere steketiden fra oppskriftene dine. Dette gjør at mat du aldri har kunnet drømme om å lage hjemme er godt innenfor rekkevidde med BORA X BO. 

Perfekte resultater 

BORA X BO leverer usedvanlig jevne stekeresultater med sin optimale varmefordeling. Rettene dine blir perfekte, selv når du bruker alle tre nivåer på en gang. Tilbereder du for eksempel mange croissanter samtidig, på tre stekebrett, blir alle like godt stekt og like saftige og gode!  

BORA X BO har en rekke automatiske programmer, spesialprogrammer, klassiske ovnsfunksjoner og mulighet for manuelle innstillinger. I kombinasjon med et firepunkts steketermometer avsluttes stekeprosessen automatisk så snart maten har nådd ønsket temperatur. 

Ingen lukt – frisk luft 

Kjøkkenet og selve ovnen holdes helt luktfritt, fordi BORAs unike luftfilter absorberer all lukt, inklusive lukter som for eksempel løk, kål og fisk. 

Dampavtrekk i ovnen 

Med fri sikt holder du alltid oversikt over maten. Med BORA X BOs automatiske avtrekk hører damp i ansiktet fortiden til. Dampen føres automatisk bak i ovnen før døren åpnes. 

Enkel rengjøring 

Skitten ovn? Inget problem! BORA X BO skjemmer deg bort med tre vaskeprogrammer, fra hurtig- til intensivrengjøring – og du trenger ikke engang å røre en klut! Ved hjelp av den miljøvennlige rengjøringspatronen blir ovnen skinnende ren uten at du trenger å løfte en finger! Det er heller ingen luftforurensende pyrolyse involvert. En gullende ren ovn som varer lenger! 

Selvforklarende og ergonomisk betjening 

Du styrer BORA X BO enkelt via en stor 19-tommers skjerm som kan vippes ut for bedre lesbarhet eller stilles parallelt med ovnsdøren etter behov. Berøringsskjermen reagerer like godt på berøringer som mobiltelefonen din. Utallige forhåndsinnstilte programmer og et intuitivt grensesnitt gjør matlagingen til en lek! 

Design 

Den svarte rammen og det minimalistiske designet gjør BORA X BO til et kunstverk. Som BORAs downdraftsystemer er ovnen sort i avslått tilstand. Skjermen vekker begeistring med tydelige ikoner og er sømløst integrert i den flotte helheten, akkurat som den stilige innmaten av rustfritt stål. 

Oppvarmingsmuligheter med BORA X BO 

 • Varme fra 30°C til 230°C med justèrbar fuktighet fra -100% til 100% 
 • Lav-temperaturs tilberedning 
 • Sous-vide tilberedning med presis temperatur fra 45°C til 95°C 
 • Grillfunksjon
 • Steam/damp
 • Koke
 • Bake
 • Au Gratin
 • Tine
 • Oppvarming
 • Forsiktig tilberedning av fisk

Les mer om BORA X BO og få inspirasjon HER.

BORA X BO med brukervennlig betjeningspanel