Gilje Kvalitet Vindu 3 Lags Glass Web

Energieffektive vinduer for redusert varmetap

I Norge kan vi spare veldig mye strøm ved å skifte ut eller restaurere vinduer i gamle bygg, dette er det tiltaket som vil ha desidert størst effekt. Gilje viser sine nyeste innovasjoner på vinduer og vindusdører på Bygg Reis Deg.

Elin Gilje Jakobsen

Vinduer og vindusdører står for opptil 40 prosent av varmetapet i bygninger, og i Norge kan vi spare veldig myestrøm ved å skifte ut eller restaurere vinduer i gamle bygg. Dette er det tiltaket som vil ha desidert størst effekt, påpeker Elin Gilje Jakobsen, markedssjef i Gilje.

Gilje er dedikerte til å utvikle og forbedre sine dører og vinduer kontinuerlig. De legger vekt på varig verdi for kunder, ansatte og samfunnet.

Gilje ytterdør svart NCS S 9000N

Vi mener vi har utviklet de beste løsningene for det norske markedet og ønsker å gjøre det lett å velge Gilje. Noen valg er viktigere enn andre, og vi mener det å velge kortreiste miljødokumenterte kvalitetsvinduer og dører med lang levetid, produsert i Norge, er et trygt, lønnsomt og godt valg, sier Elin Gilje Jakobsen.

Når det gjelder klimamålene for 2030, jobber Gilje mot en mer bærekraftig fremtid. De produserer alle sine vinduer og dører eksklusivt for det norske markedet, med kunnskap om det norske klimaet i bunn. Deres Gilje eXtra-produkter har blant markedets beste u-verdier og er miljødokumenterte, som bidrar til å minimere det økologiske fotavtrykket. Gilje er også Miljøfyrtårnsertifisert.

Besøk Gilje på standen deres C02-15 eller besøk deres digitale stand under her for å oppleve deres innovative produkter og lære mer om hvordan de bidrar til å oppnå klimamålene for 2030.