Apx Systems

Digitale løsninger for hele verdikjeden!

Byggevarebransjen har et sterkt ønske om å samhandle på en mer sømløs og kostnadseffektiv måte. APX systems har løsninger langs hele verdikjeden for produksjonsbedrifter, distributører, transportører og entreprenører.

Vår digitaliseringsplattform, Vareflyt 4.0, består av komplette løsninger fra bestilling til ferdig montert på byggeplass. Supply Chain i praksis.

Vi benytter internasjonale standarder for merking og sporing. BEAst supply 4.0 – med full PEPPOL(EDI)-støtte – er standarder vi benytter for sømløs sporing gjennom verdikjeden. Bruk av GUID/BIM referanser, GTIN og NOBB. Med integrasjonsløsningen; APX Integrator så integrerer man med andre eksterne løsninger for optimal samhandling. Alle løsninger er modulbaserte slik at standard løsninger tilpasses den enkelte kunde sitt behov.

Kom innom stand D04-15 for en prat om digitalisering og hvordan APX systems sine løsninger kan hjelpe din bedrift. Vi vil ha særskilt fokus på våre nyheter; visioPLANNER, visioBIM, visioWAREHOUSE, visioRIGG, visioFREMDRIFT og visioORDER.

Alle som moduler i vår plattform Vareflyt 4.0.

APX Systems
Les mer om APX sine løsninger her; https://apx-systems.no/byggreisdeg/