Airtox Tx66 Safety Shoes Lifestyle 4

Den fantastiske verdenen til Airtox!

Med en messestand som ligner et futuristisk romskip på 500 kvm, setter Airtox en ny standard på ultra luksuriøse vernesko på årets Bygg Reis Deg. Henrik Wiingaard-Madsen, Marketing og produktspesialist i Airtox, er opptatt av å fornye verneskoindustrien med nyskapende produkter som utstråler livsstil og mote på et helt nytt nivå.

«Vi tror sterkt på at inkludering av bærekraftige praksiser i produksjonen av vernesko er et avgjørende skritt mot en grønnere fremtid, og dette samsvarer perfekt med klimamålene for 2030», sier Henrik Wiingaard-Madsen som legger til at skoene er laget av miljø og delvis gjenvinnbare materialer.

Henrik Wiingaard Madsen
Henrik Wiingaard Madsen

På Bygg Reis Deg kan besøkende forvente en helt spesiell og interaktiv opplevelse hvor Airtox holder moteshow med profesjonelle runway-modeller som viser frem de lette og lukseriøse verneskoene.  

Airtox Fs22 Safety Sandals Lifestyle 7 (1)
Airtox Fs22 Safety Sandals Lifestyle 7 (1)

«Bygg Reis Deg er en perfekt plattform for å vise frem våre løsninger til bransjeprofesjonelle, entreprenører og arkitekter. «Vi inviterer kvalifiserte besøkende til å utforske våre innovative og lette produkter, med førsteklasses beskyttelsessystemer som overgår bransjestandarder», forklarer Henrik.

Besøk Airtox i hall D, du kan ikke unngå å få øye på standen!