Stand, digital messe

Bygg Reis Deg arrangeres 20.-23. oktober i 2021 – nå også digitalt!

Bygg Reis Deg har siden etableringen i 1954 vært en møteplass for alle som er involvert i ett byggeprosjekt. Her møtes man for å stille ut sine varer og tjenester og vise frem sine ansatte for nye og eksisterende kunder. Her finner du de beste løsningene innen bygg, bolig og anlegg.

Vi i Bygg Reis Deg jobber hver eneste dag med å utvikle møteplasser som styrker konkurransekraften til norsk byggenæring og vi gjør det vi kan for at både utstillere og besøkende oppnår dette.

Det siste året har lært oss å ta i bruk nye kommunikasjonsverktøy og gitt oss muligheten til å delta på ulike digitale møteplasser. Selv om alle gleder seg til å møtes på fysiske arrangementer tror vi morgendagen krever at vi omstiller oss og tilbyr slike løsninger også for våre messer.
Vårt mål er å ligge i forkant av utviklingen og derfor er det med glede vi kan informere om at vi med hjelp fra Innovasjon Norge og det norske selskapet Netfair AS kan tilby en digital messeplattform som et supplement til den fysiske messen i 2021.

Med denne plattformen på plass kan vi tilby fysisk og digital deltagelse både som besøkende og utstiller. Det innebærer at vi kan utvide vårt marked og bidra til at flere utstillere og besøkende kan møtes på vår hybrid versjon av Bygg Reis Deg messen, 20-23 oktober 2021.

Den digitale messeplattformen vil være åpen for søk og forespørsler fra og med 1.oktober til og med 1.desember 2021. Under messedagene 20-23 oktober vil både den digitale og fysiske delen være bemannet. Her kan du oppleve direkte presentasjoner og aktiviteter enten i messehallen på Norges Varemesse eller via din egen digitale plattform.

Vi håper at både utstillere og besøkende setter pris på dette tilbudet og skal sørge for at utstillingen og det faglige programmet blir av best mulig kvalitet både for profesjonelle og private aktører enten du velger å delta fysisk eller digitalt.

Se vår demovideo fra årets utstillerforum her:

Les mer om den digitale messen i brosjyren nedenfor:

Ønsker du å delta som utstiler?

Enten du ønsker å delta fysisk eller digitalt, så har vi plass til din bedrift. Bestill her eller send oss en forespørsel på brd@byggreisdeg.no.

Flere nyheter

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.