Nm I Overflateteknikk

Bygg Reis Deg legger grunnlaget for Jim`s videre vekst

Jim Torgersen er en gründer som har holdt på med salg av maling, lakk og gulvbelegg siden 1998. Det hele startet som et lagersalg, men har nå utviklet seg til å bli et proffutsalg for malere og gulvleggere over hele landet. 

Jim Torgersen
Jim Torgersen Hos Jim’s er s’en et symbol på at vi sammen ER Jim’s”                                                         

De jobber tett med leverandører og samarbeidspartnere for å holde seg oppdatert på de siste nyheter og trender og ikke minst kunne gi god og kunnskapsrik veiledning.

Vi tok en prat med deres Kundeansvarlig, Tore Meyer-Mørch for å høre litt om deres tanker rundt deltagelsen på Bygg Reis Deg og ikke minst hvorfor de har valgt å være med som samarbeidspartner til NM i overflateteknikk.

Med utdanning i malermesterfaget og 13 års erfaring fra Jotun har jeg selv sett at det er en veldig viktig yrkesgruppe, men at det er stort strekk i laget når det gjelder å fremme faget videre sier Tore. Vi vil være med å ta vårt ansvar for rekruttering av ungdom, men like viktig er det å bidra til riktig kompetanse for de som utfører malerjobben i dag. Jeg mener at både Malermestrenes Landsforbund (MLF) og leverandørene må ta grep for at alle utførende fra ulike nasjoner kan øke kompetansen om produkter som er tilpasset norske forhold og de norske byggesystemene.

Vi lurer på hvordan man kan motivere ungdom til å bli malere og senere malermestere.

Jeg tok selv maler utdanning og ble senere malermester og drev mitt eget firma. Den historien har jeg fortalt videre til min egen sønn. Har du lyst til å komme raskt ut i jobb og kanskje en dag drive din egen virksomhet er dette faget ett av de beste du kan velge. Det er stort sett nok av jobber å få tak i dersom du kommer deg opp om morgenen og er klar for å levere topp innsats og kvalitet i det du driver med sier Tore

Ettersom Jim`s har vokst mye de siste årene har de utviklet sortimentet slik at de dekker alle kjente merkevarer i tillegg til å tilby egne agenturer. På standen til Jim`s som er plassert rundt arenaen for NM i maler- og overflateteknikk i hall E kan du bli kjent med deres spesial lister, taktil merking, lakkprodukter og gulv tilbehør.

Våre forventinger er at vi kan bidra til å øke oppmerksomheten til maler- og gulvleggerfaget og at vi kan øke kunnskapen om våre produkter overfor profesjonelle aktører fra hele landet avslutter Tore Meyer-Mørch.

Vi ønsker velkommen til Jim`s og NM arenaen til Malermestrenes Landsforbund (MLF) og Informasjonskontoret for farge og interiør (IFI) innerst i hall E.