Digital Resepsjon 061021

Bygg Reis Deg digital messeplattform

Bygg Reis Deg ønsker å gi våre besøkende oppdatert informasjon om våre utstillere fra de har meldt seg på til vi møtes på Nova Spektrum 18-21 oktober. Det kan man få med et besøk i vår digitale messeplattform.

På den digitale standen vil man finne informasjon om tjenester og produkter, brosjyrer, filmer og all annen nyttig informasjon som gjør brukernes valg lettere. Standen bemannes med standpersonell som er tilgjengelig i den fysiske messens åpningstid eller på forespørsel. På den måten kan man komme i kontakt med mange tilbydere av samme varekategori på en rask og effektiv måte. I forbindelse med messen vil seminarer og andre presentasjoner sendes direkte for så å bli lagt i et arkiv, slik at innlegget kan sees i etterkant. På den måten blir den digitale messeplattformen et oppslagsverk for den som trenger hjelp til sitt byggeprosjekt.

Det digitale seminarrommet på Bygg Reis Deg skal fylles med over 100 direkte presentasjoner 18-21 oktober 2023. 

Med denne plattformen blir det enklere å spre budskapet til et større publikum og vi vil være tilgjengelig når kunden (de besøkende) trenger det.

– Denne portalen gir både proffene og forbrukerne en god oversikt over hva vi kan tilby, og gir oss mulighet til å komme i dialog, sier Monica Karlsen, salgssjef i Maxbo. Hun er prosjektansvarlig for Maxbos deltakelse på Bygg Reis Deg, og ser store verdier av å også være til stede digitalt.

– Det gir oss en større fleksibilitet og gjør at vi kan nå ut til enda flere, også de som ikke er til stede. Her vil man finne mye aktuell og relevant informasjon om det vi tilbyr, og bli guidet videre til enda flere detaljer hvis nødvendig. Under den fysiske messen på Lillestrøm, blir også den digitale standen bemannet med en chatløsning, slik at vi kan svare på spørsmål og hjelpe kundene i mål med prosjektene sine. Vi skal også vise seminar på vår fysiske stand, og film av disse blir også vist på vår digitale stand, sier Karlsen.

Slik vil Maxbos digitale Bygg Reis Deg-stand se ut når den publiseres om noen dager. (Illustrasjon: Maxbo/Bygg Reis Deg.)