Digital Messe 140923

Bygg Reis Deg er åpen! Sjekk den digitale messa

Bygg Reis Deg har vært arrangert siden 1954 og arrangeres i år for 30. gang. I 2021 utvidet vi med en egen digitalmesse ble en hybrid møteplass. Det fortsetter vi med i år også.  

Det betyr at du kan få glede av alt som skjer på Nova Spektrum 18-21. oktober også om du ikke har anledning til å komme på det fysiske arrangementet. 

– I den digitale utgaven av Bygg Reis Deg samler vi all informasjon fra over 350 utstillere som faktisk kan berike denne standen mer enn i den fysiske utgaven ved f.eks. å legge ut linker til spesielle produkter eller tjenester og alt annet de har digitalt, forteller Gunnar Glavin Nybø, adm.dir i Bygg Reis Deg.  

Han forteller at alle som besøker messa – digitalt eller fysisk – lettere kan få med seg mer og holde seg orientert takket være den digitale messen, rett og slett fordi man enkelt kan logge seg på fra mobilen mens man er på Nova Spektrum. 

Ta en titt på den digitale utgaven av Bygg Reis Deg 2023 

Den digitale messen gjør det også enklere å dele innhold med andre. Man kan f.eks. invitere kolleger til å følge et seminar eller et foredrag, eller en standen til en virksomhet man ønsker å samarbeide med, via mail eller andre meldingstjenester. – Enklere kan det nesten ikke bli, kommenterer Glavin.  

Bygg Reis Deg består også av Det Norske Byggemøte som vil foregå på Hovedscenen i B-Hallen. Fra kl. 10.00 – 12.00 onsdag, torsdag og fredag vil det være spennende foredrag fra norske og internasjonale aktører i næringen. Disse vil dele utfordringer og løsninger vi står overfor som næring, i tillegg til at fredagen er dedikert innovasjoner og Byggenæringens Innovasjonspris.  

Les om programmet  

Bygg Reis Deg har som visjon å være Byggenæringens viktigste møteplass. – Økt kunnskapsdeling skal gi økt konkurransekraft for våre deltagere, understreker Glavin og påpeker at den digitale messen bidrar til at Bygg Reis Deg i enda større grad leverer på misjonen.  

Sikre deg billett til årets arrangement