Gunnar Nybø ønsker velkommen til den 29. Bygg Reis Deg messen

Bygg Reis Deg banker på – 50 dager igjen

Bygg Reis Deg har til alle tider vært samlingspunktet for ansatte i byggenæringen. Enten du er ansvarlig for et byggeprosjekt, arkitekt, ingeniør, håndverker, produsent eller jobber i byggevarehandelen. Her møtes man for å gjøre seg kjent med de siste nye produkter og løsninger.

I år blir det en helt spesiell messe.

Store deler av landet har vært nedstengt i lange perioder og alle har måttet omstille seg og tilpasse seg en annerledes hverdag. For noen bransjer har det gått godt og for andre har det vært store utfordringer med å holde hjulene i gang. Det som er helt sikkert er at årets messe blir annerledes og at det er mange som ser frem til å møtes igjen – helt på ekte.

Heldigvis har vi i Bygg Reis Deg klart å holde oss i gang.

Vi har klart å holde hjulene i gang og er klare til å banke på med aktiviteter, konkurranser og innlegg som bidrar til økt kunnskapsdeling og konkurransekraft både for besøkende og utstillere.

Vår rolle er å belyse at det allerede finnes produkter og løsninger som kan bidra til en mer bærekraftig utvikling og ha en positiv effekt på klimaet.

Vår rolle er å fremme alle de gode produktnyhetene som kan bidra til økt kvalitet og holdbarhet for ethvert byggeprosjekt enten det er snakk om store bygg eller private boliger.

Vår rolle er å legge til rette for at de som ønsker å holde seg oppdatert møter de beste aktørene i vår næring, slik at vi sammen kan skape den mest verdifulle møteplassen i byggenæringen.

Nå er det bare 50 dager igjen til vi åpner dørene på Norges Varemesse i Lillestrøm.

Vi håper vi ses og skal love å legge til rette for en Trygg Varemesse – vel møtt!

Flere nyheter

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.