Vb07443

Bygg Reis Deg 2021 blir tidenes viktigste messe, 70% er solgt

Året 2020 kommer for evig og alltid til å bli stående som et av de mest utfordrende årene i norsk næringslivs historie. Selv om det fortsatt er mye usikkerhet rundt fremtiden har jeg tro på at vi har vært igjennom det verste og at vi nå har tilegnet oss den kunnskapen vi trenger for å unngå å måtte stenge ned landet på samme måte igjen.

Det bringer meg over til å se fremover. Se fremover mot neste års Bygg Reis Deg messe. For den blir faktisk en av de viktigste om ikke DEN viktigste messen i vår 66 år lange historie. Nå skal vi få fart på norsk industri og norsk byggenæring. Nå skal vi sørge for at de gode- og bærekraftige produktene og løsningene løftes frem. I motsetning til etter krigen da landet skulle bygges opp har vi et enormt mye bedre utgangspunkt. Vi er ressurssterke, har høy kompetanse i befolkningen og både myndighetene og folk flest har større kjøpekraft.

I 2020 har vi dessverre måttet avlyse en rekke fysiske møteplasser, men vi har lært oss å ta i bruk nye digitale verktøy og etablert nye måter å møtes på. Vi har klart oss gjennom krisen og ser at det er mulig å kombinere ulike alternative møteplasser men behovet og trangen etter igjen å møtes fysisk bare øker.

Behovet for å vise frem sine produkter og løsninger øker. Behovet for å møte sine kunder og nye potensielle kunder øker.

Nettopp derfor blir Bygg Reis Deg messen 2020 den viktigste messen i vår 66 år lange historie. Vi skal sørge for at vi legger til rette for at messen blir gjennomført i trygge rammer med fokus på smittevern og lav terskel for å skape gode dialoger. Vi skal sørge for at det faglige programmet blir av best mulig kvalitet og at det vil fenge samtlige verdiskapere i en byggeprosess. Vi skal sørge for at både forbrukere og profesjonelle «byggere» kan oppdatere sin kunnskap om hva de bør velge for at akkurat deres bygg blir av topp, bærekraftig kvalitet.

Skulle du være interessert i å stille ut på neste års messe er du derfor velkommen til å ta kontakt på [email protected]. Selv om 70% av arealet allerede er bestilt og 2 av hallene begynner å fylles opp er det fortsatt mange muligheter til å delta.