Caksk1os

Fritzøe Engros trer inn i fremtiden med sin største stand noensinne

Fritzøe Engros har et mål om å være det naturlige leverandørvalget for kunder som stiller høye krav til miljø- og bærekraftaspekter ved sine produkter og samarbeidspartnere – også i fremtiden. For å jobbe mot dette målet må virksomheten være i bevegelse og stadig ta nye steg. 

“Vår ambisjon og vår bærekraftstrategi setter retningen for de neste stegene. Vi skal gjøre det enklere for våre kunder å ta gode miljø- og bærekraftsvalg”, sier miljø- og bærekraftsansvarlig i Fritzøe Engros, Tine O. Fauskanger.

“Overordnet har vi jobbet aktivt de siste årene med å få miljø- og bærekraftsarbeidet til å bli mer helhetlig og en mer integrert del av våre arbeidsprosesser. Vi har fortsatt en vei å gå, men vi jobber med dette hver dag. Dette legger et nødvendig grunnlag for de neste stegene vi ønsker å ta”, fortsetter hun. 

Norsk byggevarehandel har vært i stadig utvikling de siste årene, og denne utviklingen har blitt drevet av flere viktige faktorer. En av de mest dominerende har vært den økende oppmerksomheten rundt miljøspørsmål og bærekraft i byggebransjen. Dette har kommet som et resultat av både nasjonale og internasjonale initiativer for å redusere klimapåvirkningen og miljøavtrykket fra byggeprosjekter.

“Vi merker et økt fokus i bransjen, også på de områdene vi har jobbet lenge med i

Fritzøe Engros, som blant annet sporbarhetssertifiserte produkter. Der opplever vi at mange arbeider med å orientere seg og ta sine første skritt nå”, sier hun.

På Bygg Reis Deg har Fritzøe Engros flere spennende aktiviteter planlagt. I tillegg til å vise frem sitt brede utvalg av produkter, vil de arrangere flere konkurranser. Her vil besøkende blant annet få mulighet til å vinne et spesiallaget spisebord, ved å gjette på ulike treslag. På torsdag kommer også programleder og håndverker i “Eventyrlig Oppussing”, Ole Rosen-Lystrup, på besøk for å fronte snekkeryrket.

For arkitekter og entreprenører som verdsetter kvalitet og designfrihet i fasader, tilbyr Fritzøe Engros HPL fasadeplater fra Vivix+ og Trespa. Disse fasadeplatene gir en imponerende palett av muligheter og er kjent for sin unike fargegaranti og lave vedlikeholdskrav.

Fritzøe Engros lanserer også RED GRANDIS™ på det norske markedet. Dette er et nytt og spennende hardtreprodukt, som de vil fortelle mer om på sin stand. 

Besøk Fritzøe Engros på stand C02-40 på Bygg Reis Deg 2023 og opplev dagens og fremtidens produkter og løsninger.